2020. október 27., Szabina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Még jelentkezhetnek az üzleti tudásra szomjazó zöld startupperek

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány új mentorprogramja a fenntartható jövő megteremtéséhez hozzájáruló ötletek üzleti megvalósulását segíti elő.

Július 7-ig jelentkezhetnek a kbka.org oldalon azok az innovátorok és startupperek, akik úgy érzik, ötletük hozzájárulhat a világgazdaság fenntartható újraindításához – mondta el a Jazzy rádió Millásreggeli című műsorában Krakkó Ákos, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány sajtókapcsolatokért felelős vezetője.

A program a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány és a White Unicorn Kft. szervezésében valósul meg.

A projekt során ingyenes online workshopot és bemutatkozási lehetőséget biztosítanak a meghatározott tevékenységi területekről kiválasztott startuprésztvevőknek.

Az alapítvány tapasztalata szerint hazánkban számtalan, a környezet és a természet ügyéért is elkötelezett kutató, innovátor és kreatív szakember dolgozik, ugyanakkor gyakran nem rendelkeznek egy üzlet elindításához, üzemeltetéséhez szükséges ismeretekkel.

A most induló mentorprogramban a kiválasztott ötletek fejlesztői a zöldgazdaság világában is jártas szakemberektől kapnak színvonalas tanácsadást például a jog, a pénzügy, a számvitel és az üzleti kommunikáció területén.

A mentorprogram célja, hogy a résztvevők innovatív elképzeléseiket később hitelesen és meggyőzően tudják prezentálni a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány létrejövő befektetési alapja részére és akár más (társ) befektetők számára is.

A beszélgetés felvétele a Millasreggeli.hu oldalon hallgatható meg.

Neked ajánljuk
Több 10 millió forintos beruházással csökkenti ökológiai lábnyomát Magyarország vezető higiéniaipapír-gyártója A klímaváltozás ugyan a közbeszédben háttérbe szorult, de kiváló befektetés maradt Lehet egy eldobható pelenka fenntartható? 7000 Tesla érkezik Kínából Európába Még mindig nem indult el a jégképződés a Laptyev-tengeren
Tovább a forrásra: millasreggeli.hu
Vissza
Hírfolyam