2021. július 29., Flóra, Márta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az ingatlanfejlesztők is a fenntarthatóság felé fordulnak

A Prologis közelmúltban közzétett ESG-jelentéséből kiderül, hogy mintegy 456 fenntarthatóépület-tanúsítványt szerzett meg a vállalat.

A Prologis sztenderdjeinek növelésével új célokat tűzött ki a környezeti és társadalmi felelősségvállalás és etikus vállalatirányítás (ESG) területén.

Eddig 18 országban összesen 456 fenntarthatóépület-tanúsítványról számol be az ingatlanfejlesztő.

A jelentésben szerepel az is, hogy a napelemkapacitása meghaladta az eredetileg 200 MW napelemkapacitás telepítésére vonatkozó 2020-as célszámát, amelyet 18 hónappal a kitűzött dátum előtt ért el, így 2025-re az új cél a 400 MW elérése.

A vállalat 2017 óta több mint kétszeresére növelte a LED-világítással felszerelt épületei számát, és a céljuk az, hogy hamarosan a teljes globális portfólióban LED-es világítást használjanak – írja a Portfolio.

Neked ajánljuk
Az unió zöldülése az építőipart is felrázhatja Egy ipari park is épülhet környezetbarát módon? 45 ezer műanyag palackból épült közkönyvtár Ghánában A kanadai hőhullámok ismét bebizonyították, hogy egyre gyorsuló felmelegedéssel kell számolnunk Kirívó a szárazság: szörnyű homokvihar falta fel az ősi kínai várost a Góbi sivatag szélén
Tovább a forrásra: portfolio.hu
Vissza
Hírfolyam