2021. szeptember 21., Máté, Mirella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

ÖKOINDUSTRIA2020 – Későbbre halasztva, megduplázva

A járványügyi készültségi időszak friss információi alapján a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége úgy döntött, hogy elhalasztja az idén novemberre tervezett nemzetközi szakkiállítását, és azt jövő április 28–30-a között rendezi meg a Millenárison. Az idei novemberi dátumra online szakmai kerekasztallal, konferenciákkal készül a szervezőcsapat.

Az ÖKOINDUSTRIA évek óta Közép-Európa egyik legjelentősebb környezetipari szakkiállítása, amely a környezetvédelmi technológiák, termékek széles skáláját mutatja be, mintegy reagálva az aktuális környezeti kihívásokra. A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége által hagyományosan szervezett nemzetközi szakkiállítás idén is sok céget, szakmai érdeklődőt vonzott. 

Az elmúlt napokban érkezett – egyre kedvezőtlenebb – hírek azt vetítették előre, hogy a kiállítás nemzetközi jellege nem lesz biztosítható, ezért a kiállítók és az érdeklődők egészségének védelmét szem előtt tartva úgy döntöttek, hogy a kiállítást ilyen körülmények között novemberben nem rendezik meg, hanem azt 2021. április 28–30-ára halasztják.

Az ÖKOINDUSTRIA-ra már előkészített szakmai programok közül jó néhányat novemberben online közvetítéssel tartanak meg a szervezők.

  • a körforgásos gazdaságról, a műanyagok életciklusáról szóló nemzetközi szakmai kerekasztal-beszélgetést,
  • a kármentesítések és barnamezős beruházásokról szóló konferenciát,
    a Tid(y)Up! élővizek megtisztítását célul kitűző INTERREG-projekt nemzetközi kick-off eseményét,
  • és a Startup Plastic Surgery inkubációs program döntőjét.

Ugyanakkor a már regisztrált kiállítók az egyeztetések során megerősítették azt a véleményt, hogy az online tér egy jó lehetőség a szakmai egyeztetésekre, de az üzleti életben szükség van az élő eseményekre, a technológiák élőben való megtekintésére. Éppen ezért a jövő évi ÖKOINDUSTRIA szakkiállítást is a zöldipar szereplőinek személyes részvételével tervezik megvalósítani a szervezők, fokozott biztonsági intézkedések mellett.

Neked ajánljuk
Az AVON is igyekszik alakítani a környezeti lábnyomán A megújuló energia felé fordul az IKEA A sivatag közepén építene várost egy amerikai milliárdos A klímaváltozás növeli a súlyos aszályok gyakoriságát Európában Egy estére akár biokutatók is lehetünk
Tovább a forrásra: okoindustria.hu
Vissza
Hírfolyam