2021. szeptember 27., Adalbert
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Fujitsu is lép a fenntarthatóság felé

A Fujitsu egy kísérleti program keretében a dolgozóinak készségeit és ismereteit fontos társadalmi ügyekre koncentrálja, ezzel mélyítve a vállalat elkötelezettségét az ENSZ fenntartható fejlődési céljai iránt.

Az azonnali hatállyal induló kezdeményezés keretében a globális szolgáltatási szervezet 5800 dolgozója kísérleti jelleggel virtuális közösségeket hoz létre, amelyek tagjai a szervezeti és földrajzi határokon átívelve kommunikálnak és működnek együtt egymással, miközben felelős szerepet vállalnak a pozitív társadalmi változások eléréséért végzett munkában – ismertette a Prim.hu.

A Fujitsu virtuális közösségei, más néven „törzsei” az ENSZ fenntartható fejlődési céljai köré szerveződnek.

A dolgozók mindegyike választ egyet az ENSZ 17 fenntarthatósági célja közül, és csatlakozik a kapcsolódó törzshöz. A törzsek létrehozása motiválja és inspirálja a dolgozókat, hogy közös gondolkodással, együttműködéssel, kapcsolatépítéssel, csoportos tanulással és gyakorlati lépésekkel támogassák az ENSZ céljainak megvalósulását.

Tim White vezérigazgató, alelnök, a Fujitsu globális szolgáltatásokért felelős vezetője elmondta:

„A Fujitsu Global Delivery csoportjánál indított kísérleti program bemutatja, hogyan tudnak a magánemberek megfelelő támogatás birtokában pozitív változásokat elérni egy nagyobb jó érdekében.”

Az ENSZ 17 globális célkitűzése a mindenki számára jobb és fenntarthatóbb jövő megteremtése jegyében született meg. Ezek az emberiség előtt álló globális kihívásokat veszik célba egyebek mellett a szegénység, az egyenlőtlenség, a klímaváltozás, a környezetpusztulás, a béke és az igazságosság területén.

Neked ajánljuk
Egy jól megtervezett weboldal nem csak az üzletnek, a környezetnek is a javára válik A vállalatok többsége számára már magától értetődő, hogy a környezeti hatásairól is beszámol, de azért még van tere a fejlődésnek Már Magyarországon is elérhető a vegán KitKat Nádirigókat tanulmányozhatunk Tiszakécskén Saját napot kapott az évben az ökológiai gazdálkodás
Tovább a forrásra: prim.hu
Vissza
Hírfolyam