2021. szeptember 27., Adalbert
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Díjjal jutalmazták a SPAR felelősségvállalását

A bírálóbizottságok döntései  azt mutatják, hogy a természeti környezet megóvása, a szociális gondoskodás, a hazai piac felkarolása, illetve a kiskereskedelem nívójának javítása meghatározó szerepet kell hogy játsszanak a gazdaság felelős szereplőinek az éltében.

„Felelős kereskedelmi nagyvállalatként a SPAR Magyarország már régóta aktív tevékenységet folytat a fenntarthatósággal kapcsolatos ügyek terén. A vásárlóinkat és a partnereinket is bevonjuk számos környezettudatos üzleti kezdeményezésünkbe, társadalmi felelősségvállalási akcióinkkal pedig hozzájárulunk a közösségek problémáinak megoldásához” – fogalmazott a SPAR kommunikációs vezetője.  Maczelka Márk hangsúlyozta:

„a szakmai elismerések megmutatják számunkra, hogy jó úton járunk a vásárlók minőségi kiszolgálásában és a hazai piaci szereplők támogatása és felkarolása terén is”.

Az áruházlánc az Effekteam Egyesület Effekt 2030 – A közösségi befektetések díjának Zöld egyensúly és a Jövő gazdasága kategóriáiban a „Vásárlóival együtt tesz a környezet védelméért a SPAR” , illetve a „Hungaricool by SPAR – Magyar termelők piacra jutását segíti a SPAR” programokkal 2020-ban II. helyezést ért el. A „Magyar Máltai Szeretetszolgálat készítménye és termékei a SPAR Magyarország áruházaiban kezdeményezése” című pályamunkát pedig III. helyezéssel ismerték el az Esélyteremtő üzlet kategóriában a kiírók.

A Trade Magazin először hirdette meg idén a Fenntarthatóság Szimbóluma pályázatot, melynek a nyerteseti közé került a kiskereskedelmi vállalat is „A fenntartható jövő mellett kötelezte el magát a SPAR” című munkájával. A kiemelkedő promóciós együttműködésért a Magyar Termék Nonprofit Kft. és a Trade Magazin által, illetve az agrárminiszter fővédnökségével alapított Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíj szakmai különdíját kapta meg a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

Neked ajánljuk
Saját napot kapott az évben az ökológiai gazdálkodás A klímavédelem nem drága, sőt: egyenesen lökést adhat a gazdaságnak Mostantól szűrőrendszer tisztítja meg a Dunába folyó csapadékvizet Nádirigókat tanulmányozhatunk Tiszakécskén Egységcsomagokkal segített a Katolikus Karitász
Tovább a forrásra: trademagazin.hu
Vissza
Hírfolyam