2021. október 16., Gál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Elviteles ételrendelés lelkiismeretfurdalás nélkül

Októberben elindult a Felelős Gasztrohős dobozközösségének tesztidőszaka, amelynek során öt vendéglátóhelyen használhatjátok a környezetbarát, visszaváltható dobozokat, amint tagjává váltatok a Rakun Dobozközösségnek.

A tagságra, amely lehet egydobozos vagy kétdobozos, a Rakun Dobozközösség applikációban fizethettek elő. Az alkalmazás a Google Play Áruházból és az Apple App Store-ból is letölthető.

A tesztelőket meg is jutalmazzák: a kéthavi tagsági díjért cserébe három hónapig, 2021. január 15-ig használhatják majd a dobozokat a résztvevő vendéglátóhelyeken, amelyek száma folyamatosan nő.

A Rakun dobozokban fix havidíjért korlátlan alkalommal kérhetitek elvitelre az ételeteket. A rendszerben sokszor használatos dobozban kapjátok az elviteles ételeket: az újrahasználható rozsdamentes tárolók segítségével csökkenthetitek a hulladékot, és védhetitek a környezetet.

A következő alkalommal a nálatok lévőt odaadjátok, és egy másik tiszta dobozban kapjátok az ételt. A keresztszennyezés miatt sem kell aggódnotok: az elfogadóhelyek garantálják, hogy a szigorú higiéniai szabályok betartásával mossák el a dobozokat.

Forrás: Felelős Gasztrohős Alapítvány/youtube.com
Neked ajánljuk
A virtuális valuta rengeteg kézzelfogható hulladékot termel Környezetbarát nyugtát vezet be a Lidl Egy magyar dekoratőr ad új esélyt a természetet szennyező gumiabroncsoknak A videójátékok környezeti lábnyomán is faraghat a Microsoft Továbbra is problémát jelent a nitrátszennyezés Európában
Tovább a forrásra: rakun.hu
Vissza
Hírfolyam