2021. május 16., Botond, Mózes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Elviteles ételrendelés lelkiismeretfurdalás nélkül

Októberben elindult a Felelős Gasztrohős dobozközösségének tesztidőszaka, amelynek során öt vendéglátóhelyen használhatjátok a környezetbarát, visszaváltható dobozokat, amint tagjává váltatok a Rakun Dobozközösségnek.

A tagságra, amely lehet egydobozos vagy kétdobozos, a Rakun Dobozközösség applikációban fizethettek elő. Az alkalmazás a Google Play Áruházból és az Apple App Store-ból is letölthető.

A tesztelőket meg is jutalmazzák: a kéthavi tagsági díjért cserébe három hónapig, 2021. január 15-ig használhatják majd a dobozokat a résztvevő vendéglátóhelyeken, amelyek száma folyamatosan nő.

A Rakun dobozokban fix havidíjért korlátlan alkalommal kérhetitek elvitelre az ételeteket. A rendszerben sokszor használatos dobozban kapjátok az elviteles ételeket: az újrahasználható rozsdamentes tárolók segítségével csökkenthetitek a hulladékot, és védhetitek a környezetet.

A következő alkalommal a nálatok lévőt odaadjátok, és egy másik tiszta dobozban kapjátok az ételt. A keresztszennyezés miatt sem kell aggódnotok: az elfogadóhelyek garantálják, hogy a szigorú higiéniai szabályok betartásával mossák el a dobozokat.

Forrás: Felelős Gasztrohős Alapítvány/youtube.com
Neked ajánljuk
A nagyvállalatok is lépnek a környezettudatos csomagolások felé Több mint 100 tonna újrafeldolgozhatatlan hulladéktól szabadul meg az ALDI Sok évtizede nyelik a halak a mikroműanyagot – akár egy harisnya kimosásától A zajos utcák zavarják a madárfiókák énektanulását és az immunrendszerük fejlődését Az Adidas is letette a voksát a gombabőr mellett
Tovább a forrásra: rakun.hu
Vissza
Hírfolyam