2021. június 19., Gyárfás
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Rangos elismeréseket zsebelt be az Ilcsi

Magyarország egyik legmeghatározóbb natúrkozmetikum-márkája összesen öt elismerést hozott el a világ legjelentősebb természetes, etikus és fenntartható kozmetikai brandjeinek megmérettetéséről, a The Beauty Shortlist & Wellbeing Awardsról.

A teljes mértékben független, hirdetés- és szponzormentes, a nevezett termékek tényleges tesztelésén alapuló, tizenegy éve útjára indított megmérettetés 2017-ben vált nemzetközivé. Mára már 39 ország termékei vesznek részt a tesztelésen – írja a Glamour.

„Mindegyik díj büszkeséggel tölt el, hiszen a The Beauty Shortlist Awards valódi és hiteles iránytűnek számít a natúrkozmetikumok globális világában”

– mondta Molnár Ferenc, az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. tulajdonos-ügyvezetője, a legendás kozmetikus, Ilcsi néni fia.

A mostani megmérettetésen a márka termékei közül a sugárkezelés okozta bőrirritáció enyhítésére kifejlesztett Radioskin termékcsalád, az Ilcsi Probiotikumos Hidratálókréme, a természetes eredetű Rózsaszirom Booster Arcápoló, a pektinben gazdag, különleges vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkező virágból kivont Rózsa Zselé, valamint a Buda környéki erdőkben vadon szedett alapanyagokból készülő 7 Gyógyfüves Pakolás érdemelte ki az amerikai és ausztrál szépségipari és életmód-tanácsadó szakértőiből álló zsűri elismerését.

Az Ilcsi díjnyertes termékei kivétel nélkül professzionális natúrkozmetikumok, azaz szakképzett kozmetikusok használják őket. Az ökotudatos szépségápolás, valamint az otthoni használat térnyerésével a vállalat teljes termékpalettáját elérhetővé tette a webshopjában. 

Neked ajánljuk
Egy lagúna, ahol az embereknek és a tengerlakóknak is gyöngyéletük van Iparági összefogásban épül polisztirol-újrahasznosító üzem Hollandiában Klímabarát sajttal rukkolt elő a Lidl Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: glamour.hu
Vissza
Hírfolyam