2021. július 29., Flóra, Márta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Új podcast indul a felelős gazdaságról

A Re-Business kapitalizmus újrahasznosítva című podcast célja megmutatni, hogy mit jelent az értékalapú üzleti gondolkodás, és hogyan érdemes átalakítani a céges működést a felelős gondolkodás jegyében.

A műsor vendégei tudatos üzleti szereplők, akiktől használható, gyakorlatias ötleteket is kapnak a hallgatók. A podcast ötletét az E.On Hungária-csoporttal közösen dolgozták ki, az energiacég a műsor fő támogatója is – írja a Kreatív.

„Milyen világban szeretnénk élni? Hogyan és miért kell hosszú távra elköteleződni? Mit jelent és miért fontos a transzparencia, a munkavállalói jóllét? Miből származik a profit? Lehet-e a kapitalizmusnak lelkiismerete, és megéri, ha van? Mit vár az üzlettől a következő generáció?

Sok más mellett ezekre a kérdésekre is választ kapunk az első tudatos, felelős szellemben készített hazai üzleti podcast-sorozatban. A Re-Business első évada március 9-én indul: az első tíz epizódban a felelős üzleti működés alapjairól lesz szó – olvasható a műsor közleményében.

A Re-Business vendégei olyan nagyvállalati vezetők, kisvállalkozók lesznek, akik már a gyakorlatba is átültették a tudatos céges működés elveit. A Betone Studio Re-Business podcastjának debütáló epizódja március 9-től érhető el a legfontosabb podcastlejátszókon.

Neked ajánljuk
Csomagolásmentes vízzel rukkolt elő a Hell Búcsút mond az olcsó húsnak az ALDI A zöldgazdaság megteremtéséről egyeztettek a visegrádi országok jegybankelnökei A kanadai hőhullámok ismét bebizonyították, hogy egyre gyorsuló felmelegedéssel kell számolnunk Kirívó a szárazság: szörnyű homokvihar falta fel az ősi kínai várost a Góbi sivatag szélén
Tovább a forrásra: kreativ.hu
Vissza
Hírfolyam