2021. május 10., Ármin, Pálma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A szelektív hulladékgyűjtésben segít a Google Maps új funkciója

A Google Maps segítségével a jövőben az emberek könnyebben találhatják meg azokat a helyeket, amelyek valamilyen formában hulladék újrahasznosításával vagy újrafeldolgozásával foglalkoznak.

A Google Maps a Föld napján, azaz április 22-én jelentette be, hogy új, hasznos funkcióval bővíti a repertoárját – írta meg a Tech World.

A friss funkció lényege, hogy a térképen ezentúl megjelenik az is, hogyha a környéken leadható például ruházat, elektronikai termékek, üveg vagy műanyag – így a felhasználóknak nem kell azon törniük a fejüket, hova vigyék ezeket a hulladékokat.

A funkció már minden felhasználó számára elérhető, a hitelesített vállalkozások pedig a Google My Business oldalon keresztül állíthatják be, hogy milyen típusú hulladékok tartoznak a profiljukba. 

Neked ajánljuk
Több mint 100 tonna újrafeldolgozhatatlan hulladéktól szabadul meg az ALDI Svéd nagyvállalat sürgeti a tartós termékek reneszánszának eljövetelét Az Északi-tenger mélyén heverő világháborús hulladékok hatásait kutatják Németországban Hidrogénerőmű a kert végében? – Nincs messze a megoldás Extrém szélsebességű viharokat okoz a klímaváltozás Magyarországon
Tovább a forrásra: techworld.hu
Vissza
Hírfolyam