2022. augusztus 20., István
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nemzetközi porondon is sikert arattak a CYCLE tisztítószerek

51 ország több mint 1400 résztvevője pályázott a 2021-es nemzetközi Green Products Awardra, amelynek célja a már piacon lévő fenntartható, innovatív termékek és szolgáltatások díjazása. A CYCLE háztartási tisztítószerek elnyerték a 2021- es Zöld Termék Díjat a „körforgásos anyagok” kategóriában.

2013 óta a Green Products Award az innovatív és forradalmi zöldtermékek mintapéldáit mutatja be a nyilvánosság számára, és értékes kapcsolati platformot biztosít a részt vevő vállalatoknak. A díjra 11 kategóriában lehet pályázni, az építészettől és a divattól kezdve a körforgásos anyagokig – derül ki a vállalat közleményéből.

A CYCLE a világon elsőként használ szerves anyagokat olyan tisztítószerek előállításához, amelyek nem károsítják egészségünket vagy a környezetünket. Céljuk, hogy valóban egyszerre fenntartható, környezetbarát és körkörös módon nyújtsanak megoldást a világnak az otthonok takarítására. 

A CYCLE a világ első újrahasznosított háztartási tisztítószereként a körforgásos gazdasági modellel összhangban a szennyvíztisztítás során visszanyert alapanyagokból állítja elő termékeit.

Így termékeik a felhasználást követően ismét hulladékká, majd egy újbóli tisztítást követően ismét felhasználhatóvá válnak.

„A CYCLE háztartási tisztítószerek jól példázzák, hogy jelöltjeink magas szintű minőséggel és szenvedéllyel járulnak hozzá a fenntarthatóbb jövőhöz” – fogalmazott Nils Bader, a Green Product igazgatója.

A CYCLE fejlesztéséért és marketingjéért a reNEW Technologies Hungary felelős. A 10 fős csapat – amely több bejegyzett szabadalommal és védjeggyel rendelkezik – mottója: „Miért pazaroljuk a hulladékot?” A reNEW alapelve, hogy a fogyasztói termékek kiválasztása nem jelenthet kompromisszumot az egészség, a hatékonyság és a fenntarthatóság között.

Neked ajánljuk
Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán Űrbéli buborékfelhőt vetnének be a felmelegedés ellen az MIT tudósai Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam