2022. augusztus 14., Marcell
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Játékos képzés segíti a vállalatok zöldülését

A nemzetközi klímaváltozási világnap alkalmából a Games for Business a fenntarthatóság jegyében 30 napos ingyenes játékosított képzésre invitálta a vállalatokat.

A játékosított tanulási platformokkal foglalkozó csapat életében az utóbbi időben nagy szerepet kapott bolygónk védelme, amely legújabb termékfejlesztésükben is közrejátszott – írta meg a Digital Hungary.

„Célunk a kezdetektől fogva az, hogy egyszerre szerethető élménnyé és hatékonnyá tegyük a tanulást. Ettől az évtől pedig együtt munkálkodunk ügyfeleinkkel egy erdőkkel teli, tiszta, ragyogó jövőért” – mondta el Fazekas László, a cég értékesítési és marketingvezetője.

Az egy hónapos ingyenes képzés során a vállalatok megtapasztalhatják, hogy miként növeli a tréningek hatékonyságát az innovatív tanulási platform, miközben munkavállalóik a zöld és fenntartható életmóddal kapcsolatban mélyíthetik el ismereteiket.

Megújult rendszerüknek köszönhetően a munkáltatók és munkavállalóik hozzájárulhatnak az elmúlt évtizedek hatalmas erdőirtásának visszafordításához: a digitális oktatás kíméli a környezetet, ráadásul a vállalat minden, a képzést teljesítő kolléga után egy igazi fát ültet el a Föld veszélyeztetett területein.

Fotó: gamesforbusiness.com

Azoknak a cégeknek, amelyek kedvet kaptak a részvételre, nincs más teendőjük, mint e-mailben elküldeni hivatalos részvételi szándékukat a Games for Business részére az info@gamesforbusiness.com címre, „A Ti 30 zöld napotok” megjelöléssel. A képzés 2021. június 15-ig lesz elérhető.

Neked ajánljuk
Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán Űrbéli buborékfelhőt vetnének be a felmelegedés ellen az MIT tudósai Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: digitalhungary.hu
Vissza
Hírfolyam