2021. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Konferencia a zöldpénzügyek és -gazdaság európai kérdéseiről

A fenntartható pénzügyek a környezeti, társadalmi és kormányzási (ESG) szempontok egyensúlyban történő kezelését jelentik a beruházási döntésekben, ami elősegíti a fenntartható gazdasági projektek megvalósulását. A témában a Finnovation-sorozat részeként a FinnAgora rendez konferenciát.

Az online konferenciát május 31-én tartják, az előadók között ott lesz Heidi Hautala, az Európai Parlament alelnöke, Gábor Barbara, az Európai Bizottság szakpolitikai tisztviselője, Cseh Katalin magyar EP-képviselő és Domaniczky Orsolya, a CEEweb magyar civil szervezet szakpolitikai tisztviselője.

A webináriumon szó lesz a fenntarthatóságról, a zöldátállásról, az EU által már ratifikált vagy már folyamatban lévő reformokról, melyek az üzleti szektort érintik.

A szervezők főképp az üzleti szektor résztvevőinek részvételére számítanak, de a fórum nyitva áll minden, a zöld jövő iránt érdeklődő magánszemély számára is.

A webinárium angol nyelven zajlik majd, de később az előadások magyar felirattal is visszanézhetők lesznek. Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvénnyel kapcsolatos további információk a Finnovation: Sustainable Finance and Green Economy in Europe Facebook-eseményben olvashatók.

Neked ajánljuk
Az AVON is igyekszik alakítani a környezeti lábnyomán A megújuló energia felé fordul az IKEA A sivatag közepén építene várost egy amerikai milliárdos A dinók hosszú farka mégsem csak a fejük súlyát volt hivatott ellensúlyozni A világ legnagyobb élőnövény-gyűjteménye a londoni Kew Gardensben van
Tovább a forrásra: raketa.hu
Vissza
Hírfolyam