2021. július 27., Liliána, Olga
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Már a videójátékok világába is beszivárog a környezettudatosság

A Free Lives fejlesztői legújabb alkotásukban a városmenedzselő játékokból merítenek, de visznek bele egy kis üdítő csavart.

Lényegében egy „fordított városépítő” játékról van szó: a Terra Nil egy kietlen pusztaságban veszi kezdetét, majd ahogy a játékos építkezik, a természet is lassanként visszatér.

A játék céja kettős: egy fenntartható város létrehozása és a környezet meggyógyítása, amihez hozzátartozik a biodiverzitás helyreállítása és a már felesleges épületek újrafelhasználása is.

A játékosok magunk választhatják meg a stratégiájukat, amellyel megközelítik a különböző kihívásokat – és mint az előzetesből látszik, egy-egy rossz lépés komolyan vissza is veti a környezetbarát város építésében szerzett eredményeiket.

Forrás: DevolverDigital/youtube.com
Neked ajánljuk
Az Európában felhasznált „tiszta energia” Dél-Amerikában meglehetősen piszkos nyomot hagy Csomagolásmentes vízzel rukkolt elő a Hell Ürge-Vorsatz Diána szerint a Covid miatti leállás nem javított a klíma állapotán Súlyos esőzések után áradás Közép-Kínában – Drámai fotókon a részletek Imádják a fővárosban közlekedők az új Bubit
Tovább a forrásra: gamekapocs.hu
Vissza
Hírfolyam