2021. augusztus 1., Boglárka
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Új állásportál segíti a környezetiparban tevékenykedőket

A környezet egyre romló állapota miatt folyamatosan nő a kereslet a természet megóvásához és helyreállításához, a fenntarthatósági fordulat támogatásához szükséges tudással rendelkező szakemberek iránt. Egy új portálnak köszönhetően a sürgető feladatok és az elhivatott munkaerő könnyebben egymásra találhatnak.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége az ágazat munkaerőhelyzetének vizsgálatát követően, az oktató-képző intézmények körében végzett felmérés alapján alakította ki a Zöldállásportált, amely a tesztüzemmód után – a GINOP támogatásának köszönhetően térítésmentesen – már élesben várja a keresleti és a kínálati oldal regisztrációját és a felek egymásra találását.

A szövetség elsősorban tagvállalatai munkaerőigényeire alapozva hozta létre a portált, lerövidítendő az álláskeresésre, a munkaerő-keresésre fordított időt.

A portál egyéb szolgáltatások közvetítésére is lehetőséget biztosít, akár a még tanulmányokat folytatók is kereshetnek szakmai gyakorlatot, szakdolgozati témát, önkéntes lehetőségeket.

A környezetipari vállalkozások, intézmények a Zöldállásportálon keresztül folyamatosan hívják és várják azokat, akik hivatásukban is a közösségért, az élhető környezetért és környezetben kívánnak sikeresen és innovatívan dolgozni.

Neked ajánljuk
Csomagolásmentes vízzel rukkolt elő a Hell A zöldgazdaság megteremtéséről egyeztettek a visegrádi országok jegybankelnökei Rekordösszegben bocsátott ki zöldkötvényt a Hell Olaszországi extrémek: úgy hullott az égből a jég, mint a kavics Az ausztrál bozóttüzek erősebben hűtötték a klímát, mint a koronavírussal járó leállás
Tovább a forrásra: ingreen.hu
Vissza
Hírfolyam