2022. augusztus 15., Mária
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fenntartható startupokat vár a K&H inkubátorprogramja

A Start it @K&H inkubátorprogram iparági megkötések nélkül várja az innovatív startupokat. A zsűri az idén kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a vállalkozás terméke/szolgáltatása figyelembe veszi-e a fenntarthatóságot – közölte a K&H Csoport.

Tizenhét iparág több mint 70 csapata nyert eddig felvételt a K&H Csoport által működtetett Start it @K&H inkubátorba. A 2017-ben indult fejlesztőprogram két helyszínen, Budapesten és Győrben várja ismét a korai fázisban lévő, de nagy fejlődési potenciállal rendelkező startupokat, hogy legalább fél éven keresztül segítse őket termékfejlesztési, befektetéskeresési céljaik elérésében – idézi a felhívást a hvg.hu.

A program lényege a segítségnyújtás és a tudásátadás, ezért a szakmai mentorok mellett a már tapasztalt alumni csapatok bevonásával folytatódik a program. A mentorok Budapesten nyolc, Győrben hat startup kiválasztását tervezik, és három fontos szempont alapján értékelik majd a csapatokat.

A csapattagok elhivatottsága mellett figyelembe veszik, hogy az ötlet mennyire innovatív és piacképes, illetve hogy az üzleti terv mennyire kidolgozott.

Az üzleti terv tekintetében nemcsak a pénzbeli megtérülést, hanem a társadalmi és környezeti hatásokat is sikertényezőként értékeli majd a szakmai zsűri, ugyanis az idei inkubációs időszakban az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt kap a fenntarthatóság.

A Start it @K&H inkubátorprogramba szeptember 5-én éjfélig lehet jelentkezni.

Neked ajánljuk
Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán Űrbéli buborékfelhőt vetnének be a felmelegedés ellen az MIT tudósai Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: hvg.hu
Vissza
Hírfolyam