2021. szeptember 28., Vencel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fesztivál keretében népszerűsíti a fenntarthatóságot és témába vágó megoldásait az IKEA

Az esemény ingyenes, 24 órás, globális és virtuális lesz: művészek, dizájnerek, DJ-k és séfek otthoni programjába lehet majd bekapcsolódni, de az áruházakban offline előadások és workshopok is várják az érdeklődőket.

A fesztivál keretében lesznek lakáskoncertek, gasztrobemutatók és lakberendezési előadások, több mint 50 régióból és 100 szobából. A cél, hogy karanténos emlékek után most minél több ember szerezhessen „új élményeket és inspirációt az otthoni élet szebbé varázslásához” – idézi a Kreativ.

A fesztivál előtt egy fenntarthatósághoz kapcsolódó, regionális, élőben streamelt, online konferenciasorozattal is készül a lakberendezési lánc, ahol a cég munkatársai, szakértői és influencerek beszélnek fenntarthatóságról, a fogyasztói szokások megváltozásáról és persze lakberendezési megoldásokról.

Az IKEA szándéka szerint a rendezvényeken részt vevők megismerhetik, hogyan tekint a jövőbe az IKEA, és milyen ötleteket kínál a megfizethető és fenntartható otthonhoz.

Az előadások egyebek mellett olyan témákat érintenek majd, mint hogy milyen globális életmódtrendek érvényesülnek a járvány utáni korszakban; hogyan változik a háztartások életmódja, de például az is kiderül, mik az IKEA tervei a körforgásos gazdaság és a kapcsolódó szolgáltatások terén.

A fesztivál során egyebek mellett a budaörsi áruházban textilworkshop, Soroksáron lakberendezési előadások várják a vásárlókat, az Örs vezér terén pedig a beltéri komposztálás rejtelmeivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Neked ajánljuk
A vállalatok többsége számára már magától értetődő, hogy a környezeti hatásairól is beszámol, de azért még van tere a fejlődésnek Így próbálja zöldíteni működését a Starbucks A felelős állattartás tanulható Nádirigókat tanulmányozhatunk Tiszakécskén Saját napot kapott az évben az ökológiai gazdálkodás
Tovább a forrásra: kreativ.hu
Vissza
Hírfolyam