2022. július 5., Emese, Sarolta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szférák közti összefogás támogatja az innovatív fiatal vállalkozók fejlődését Ázsiában

Az OPPO vezető okoseszközgyártó és globális technológiai vállalat egyéves időtartamú partnerségi megállapodást kötött az ENSZ Fejlesztési Programjával. Az együttműködés célja, hogy minél több fiatal váljon olyan közhasznú vállalkozóvá, akik a technológiai innováció révén kívánják megoldani a környezetvédelem és a fenntarthatóság kihívásait.

A kezdeményezés révén az OPPO segíti a fiatal vállalkozókat ötleteik kidolgozásában, és támogatja, hogy minél nagyobb szerepet kapjanak az ENSZ 2030-ig meghirdetett fenntarthatósági célkitűzéseinek elérésében – számolt be róla a Profit Line.

A partneri együttműködés egyik első programjaként az OPPO támogatta az UNDP National Dialogue China 2021 című eseményét, amelyet online tartottak 2021. augusztus 23. és 27. között.

A National Dialogue China az UNDP és partnerei által közösen létrehozott Youth Co: Lab része, amely a legnagyobb ifjúsági társadalmi vállalkozói mozgalom az ázsiai és csendes-óceáni térségben.

Idén a rendezvény célja az volt, hogy innovatív és fenntartható megoldások segítségével ösztönözze a fiatalokat, hogy minél jobban használják ki digitális készségeiket az éghajlatváltozással kapcsolatos problémák kezelésére.

Az idén kiválasztott, kiemelkedő vállalkozói projektek továbbá részt vehetnek a Youth Co: Lab 2022 programjában, ahol a nyertesek több mint 20 ország és régió más fiatal vállalkozóival találkoznak majd, hogy megvitassák, hogyan segítheti a társadalmi innováció és a vállalkozói szellem a fiatalokat a fenntartható fejlődési célok elérésében.

A későbbiekben az OPPO egy Innovációs Inkubációs Táboron keresztül továbbra is támogatja azokat az ifjúsági vállalkozói projekteket, amelyek az éghajlatváltozással kapcsolatos kérdésekkel foglalkoznak.

Neked ajánljuk
Fenntartható Gasztronómia Díjat alapított a METRO A környezetbarát irodák bérlőit elsősorban a rezsimegtakarítás foglalkoztatja A háború felgyorsíthatja a zöldfordulatot Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: profitline.hu
Vissza
Hírfolyam