2022. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Környezetvédelemről szóló tévécsatornát alapít a brit trónörökös

Károly walesi herceg számára nagyon fontos a környezetvédelem, ezért szeretne minél több embert és céget edukálni a témában.

A széles körű szemléletformálást elősegítendő úgy döntött, hogy összefog az Amazon Prime-mal, és közösen létrehoznak egy környezetvédelemről szóló tévécsatornát.

A RE:TV névre keresztelt adó olyan projekteket fog bemutatni, amelyek a vállalkozások működésének átalakításával tisztább és fenntarthatóbb gazdaság megteremtését segítik elő.

Károly herceg nagyon büszke a kezdeményezésre, és azzal, hogy így küzdhet a klímaváltozás ellen. Mint az Express szerint megfogalmazta: az RE:TV azzal a céllal jött létre, hogy megmozdítsa az emberiség akaraterejét és képzeletét, és a világ minden tájáról származó, inspiráló fenntarthatósági kezdeményezéseket ünnepelje.

Fotó: Dan Marsh/Wikimedia Commons/cc by
Neked ajánljuk
Rajzold meg a te fenntartható Balatonodat! Izgalmas programokkal készül a Zöld hétre az egri egyetem Működésképtelen lenne a Föld a gombák nélkül, rájuk is ügyelnünk kell A növények napján különleges programokkal várja a látogatókat a szegedi egyetemi füvészkert Nagyra törők a tengeri szélenergiával kapcsolatos tervek Európában
Tovább a forrásra: cosmopolitan.hu
Vissza
Hírfolyam