2021. október 19., Nándor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Környezetvédelemről szóló tévécsatornát alapít a brit trónörökös

Károly walesi herceg számára nagyon fontos a környezetvédelem, ezért szeretne minél több embert és céget edukálni a témában.

A széles körű szemléletformálást elősegítendő úgy döntött, hogy összefog az Amazon Prime-mal, és közösen létrehoznak egy környezetvédelemről szóló tévécsatornát.

A RE:TV névre keresztelt adó olyan projekteket fog bemutatni, amelyek a vállalkozások működésének átalakításával tisztább és fenntarthatóbb gazdaság megteremtését segítik elő.

Károly herceg nagyon büszke a kezdeményezésre, és azzal, hogy így küzdhet a klímaváltozás ellen. Mint az Express szerint megfogalmazta: az RE:TV azzal a céllal jött létre, hogy megmozdítsa az emberiség akaraterejét és képzeletét, és a világ minden tájáról származó, inspiráló fenntarthatósági kezdeményezéseket ünnepelje.

Fotó: Dan Marsh/Wikimedia Commons/cc by
Neked ajánljuk
A felelős állattartás tanulható Másfél milliárd dollárt költ fenntartható szolgáltatásainak fejlesztésére a KPMG Újabb felmérést készít az élelmiszer-hulladékról a Nébih A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre Áram energiafűzből
Tovább a forrásra: cosmopolitan.hu
Vissza
Hírfolyam