2022. július 6., Csaba
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Másfél milliárd dollárt költ fenntartható szolgáltatásainak fejlesztésére a KPMG

A vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társaság programjának célja, hogy tagvállalatai – köztük a KPMG magyarországi vállalatai – a lehető leghatékonyabban támogathassák ügyfeleik fenntarthatósági törekvéseit.

A folyamatban lévő több milliárd dolláros programja részeként a KPMG a következő 3 évben globálisan 1,5 milliárd dollárt fektet be ESG-stratégiájának (környezeti, társadalmi és vállalatirányítási szempontból felelős) megvalósításába – számolt be róla a Profitline.

A program legfontosabb eleme az új technikai megoldások fejlesztése és a már létező megoldások továbbfejlesztése. Ezt a feladatot a világszerte felállított 5 új dekarbonizációs és ESG-tanácsadási központ végzi, amelyek közül három az ügyfeleknek is közvetlen hozzáférést biztosít az új megoldásokhoz.

A fejlesztés kiemelt területe a KPMG Climate IQ nevű digitális eszköze, amely segíti az ügyfeleket a klímaváltozás okozta kockázatok és lehetőségek azonosításában.

A társaság a tanácsadás mellett ESG-szempontú könyvvizsgálati szolgáltatásokat is biztosít, amit specifikus technológiai megoldások, illetve a munkavállalóknak nyújtott  képzések támogatnak.

A stratégia részeként a KPMG együttműködik olyan nemzetközi szervezetekkel is, mint az UNESCO, az Enactus és a Global Reporting Initiative, illetve kampányt indít „A fenntartható jövő hangjai” címmel. Ebben platformot kínál már ismert és új gondolkodók szemléletének népszerűsítésére, nyilvánosságot teremtve ezzel korunk kritikus problémáinak megvitatásához.

Neked ajánljuk
Fenntartható Gasztronómia Díjat alapított a METRO A környezetbarát irodák bérlőit elsősorban a rezsimegtakarítás foglalkoztatja A siker titka vidéken, 17. rész - Matyódesing (videó) Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: profitline.hu
Vissza
Hírfolyam