2021. november 27., Virgil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Másfél milliárd dollárt költ fenntartható szolgáltatásainak fejlesztésére a KPMG

A vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társaság programjának célja, hogy tagvállalatai – köztük a KPMG magyarországi vállalatai – a lehető leghatékonyabban támogathassák ügyfeleik fenntarthatósági törekvéseit.

A folyamatban lévő több milliárd dolláros programja részeként a KPMG a következő 3 évben globálisan 1,5 milliárd dollárt fektet be ESG-stratégiájának (környezeti, társadalmi és vállalatirányítási szempontból felelős) megvalósításába – számolt be róla a Profitline.

A program legfontosabb eleme az új technikai megoldások fejlesztése és a már létező megoldások továbbfejlesztése. Ezt a feladatot a világszerte felállított 5 új dekarbonizációs és ESG-tanácsadási központ végzi, amelyek közül három az ügyfeleknek is közvetlen hozzáférést biztosít az új megoldásokhoz.

A fejlesztés kiemelt területe a KPMG Climate IQ nevű digitális eszköze, amely segíti az ügyfeleket a klímaváltozás okozta kockázatok és lehetőségek azonosításában.

A társaság a tanácsadás mellett ESG-szempontú könyvvizsgálati szolgáltatásokat is biztosít, amit specifikus technológiai megoldások, illetve a munkavállalóknak nyújtott  képzések támogatnak.

A stratégia részeként a KPMG együttműködik olyan nemzetközi szervezetekkel is, mint az UNESCO, az Enactus és a Global Reporting Initiative, illetve kampányt indít „A fenntartható jövő hangjai” címmel. Ebben platformot kínál már ismert és új gondolkodók szemléletének népszerűsítésére, nyilvánosságot teremtve ezzel korunk kritikus problémáinak megvitatásához.

Neked ajánljuk
A minőségi magyar bútorok gyártója is odafigyel a fenntarthatóságra Kaposvár díjjal serkenti zöldülésre az éttermeket Lehet úgy zöld egy vállalkozás, hogy a környezetvédelem profitot is hoz neki? Elválnak a felmelegedés miatt a hűségükről ismert albatroszpárok? (videóval) Új eszköz segíti a természet helyreállításán fáradozókat
Tovább a forrásra: profitline.hu
Vissza
Hírfolyam