2022. június 30., Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

V4-es befektetők keresik a legjobb fenntartható innovációkat

A V4-es országok vezető kockázatitőke-befektetőivel közösen indít programot a Visegrádi Alap támogatásával az Enterprise Hungary, hogy megtalálja a régió legjobb fenntartható innovációit.

A V4 Scale-up & Investor Programme célja, hogy kiaknázza a régiós kockázatitőke-befektetői közösség és a legjobb V4-es innovatív vállalkozások szinergiájában rejlő lehetőségeket.

A program keretében a partnerek idén decemberben közösen választják ki a legjobb fenntartható megoldást fejlesztő, már a visegrádi piacokon jelen levő vagy ott terjeszkedni készülő cégeket, amelyeknek

egy 2022. februárban kezdődő workshopsorozat keretében biztosítanak befektetői felkészítést.

A konzultációk során a befektetési szakemberek nemcsak a helyi piaci és befektetői környezetet ismertetik a résztvevőkkel, de a legjobb projektekkel akár befektetési tárgyalásokat is kezdeményezhetnek.

A program a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület, a HVCA és régiós partnereik, a cseh CVCA, a szlovák SLOVCA és a lengyel PSIK együttműködésében és a Visegrádi Alap finanszírozásában valósul meg.

A V4 Scale-up & Investor Programme-ra az alábbi linken lehet jelentkezni: www.enterprisehungary.hu/v4

Neked ajánljuk
Ezek az innovatív és fenntartható startupok vívták ki az MVM Edison zsűrijének elismerését Az Olymp Cars vadonatúj szereplő az elektromos autók piacán Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: profitline.hu
Vissza
Hírfolyam