2022. január 24., Timót
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az ügyfeleivel készített portrévideókkal kampányol a fenntarthatóság mellett az UniCredit

A kampányban az UniCredit Bank néhány stratégiai partner ügyfele tevékenységén keresztül mutatja be, hogy a fenntarthatóságot nemcsak maga műveli, hanem ügyfeleitől, partnereitől is elvárja.

Az UniCredit Bank „Számít a jövő” c. fenntarthatósági kampánya két felületen, a banki honlap erre a célra létrehozott aloldalán, valamint a bank YouTube-csatornáján fut.

A kampányvideókból kiderül, hogy a bemutatott cégek a fenntarthatóságot nem csupán célként, de eszközként is alkalmazzák működésük során.

A kampány három, az érintett cégek vezetőit megszólaltató portrévideón keresztül mutatja be, hogyan tehetnek a cégek a fenntarthatóságért.

Az Alteo-csoport, a MIRELITE MIRSA Zrt. és az UTB Envirotec Zrt. a maguk területén sikeres, a szakmában és nemzetközileg is ismert és elismert, kiváló eredményeket felmutató cégek, amelyek innovatív eszközökkel, illetve kicsi, de kreatív megoldásokkal dolgoznak a fenntarthatóságért. Nemcsak beszélnek a fenntarthatóságról, de valóban környezettudatosan működnek – a nagy kép mellett a részletekre is figyelnek.

Forrás: UniCredit Bank Hungary/youtube.com
Neked ajánljuk
A dobd el gazdaság aláássa a klímacélok teljesítését Új utak nyílhatnak a szén-dioxid gazdasági hasznosítására 25 ezer eurót érhet egy jó ötlet A vállalatok ellátási láncai a vártnál lassabban zöldülnek Közel 40 milliót gyűjtött a Lidl a Semmelweis Egyetemnek
Tovább a forrásra: kreativ.hu
Vissza
Hírfolyam