2022. január 18., Piroska
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A konténereket reformálja meg egy innovatív magyar vállalkozás

A globális konténerhiányra nyújt érdemi megoldást a száz százalékban magyar tulajdonú Continest Technologies Zrt. fejlesztése: a székesfehérvári gyár összecsukható konténerei a fenntarthatósági expón is bemutatkoztak. 

A Continest innovatív megoldásokkal előállva egy olyan moduláris, összecsukható konténert fejlesztett ki, mely könnyű szállíthatóságával és praktikusságával nagy segítséget nyújthat különböző rendezvények lebonyolításában, de szükség esetén akár az egészségügy, vagy a védelmiipar és a hadiipar területén is bevethetők. A hagyományos merev vázas konténerekhez képest jóval több konténer szállítható egyszerre.

Így a szállításból adódó károsanyag-kibocsátás, valamint a logisztikai költség akár 80 százalékkal is csökkenhet.

A konténerekben olyan szolgáltatások is elérhetők, mint például az elektromos ellátás, napelem- és akkumulátor-rendszerek, vizesblokkegységek, a medikai célú konténerekből pedig laboregység vagy akár kórterem is kialakítható.

A cég termékei megjelenésük óta már számos területen és országban bizonyítottak, Európában például több mint 15 országban fordultak már meg a Continest konténerek.

A Continest a fenntarthatósági expón Fotó: ContiNest/facebook.com
Neked ajánljuk
Új utak nyílhatnak a szén-dioxid gazdasági hasznosítására Újabb aggasztó statisztika mutat rá a bitcoin árnyoldalára Nem csak a vállalatok működésében, az irodai terekben is hódít a zöld Részletes „szemétkisokost” tett közzé az MNB A klímaváltozás súlyos károkat okoz az északi-sarkvidéki infrastruktúrában
Tovább a forrásra:
Vissza
Hírfolyam