2022. augusztus 19., Huba
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Zwack Izabella szerint a szabályozókon múlik a vállalatok fenntartható működése

„Ahogy a gyerekmunka is illegális, legyen illegális az is, ha egy vállalat nem működik fenntarthatóan” – fogalmazott Zwack Izabella a TEDxLibertyBridgeWomen – Aki lép, aki nem nevű eseményén elmondott előadásában.

Zwack Izabella a Zwack Unicum igazgatósági tagjaként aktív szerepet vállal a stratégiai marketing, a fenntarthatóság és a társaság nemzetközivé válása terén is. A Zwack Unicum Nyrt. hatodik generációs vezetőjeként igyekszik a céget a fenntartható irányba terelni, és másokat is erre buzdít – írja a Forbes.

„Biztos vagyok abban, hogy a nem túl távoli jövőben a fenntarthatóság is beépül a jogi előírásokba. Csak idő kérdése, hogy mikor”

– fogalmazott Zwack Izabella, aki szerint a fenntarthatóság szabályozása nem csak egy általa kívánt idilli állapot, hanem egy olyan szabályozási környezet, amit inkább előbb, mint utóbb muszáj lesz világszerte bevezetniük a döntéshozóknak.

Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás
Neked ajánljuk
Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán Űrbéli buborékfelhőt vetnének be a felmelegedés ellen az MIT tudósai Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: forbes.hu
Vissza
Hírfolyam