2022. január 18., Piroska
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Zwack Izabella szerint a szabályozókon múlik a vállalatok fenntartható működése

„Ahogy a gyerekmunka is illegális, legyen illegális az is, ha egy vállalat nem működik fenntarthatóan” – fogalmazott Zwack Izabella a TEDxLibertyBridgeWomen – Aki lép, aki nem nevű eseményén elmondott előadásában.

Zwack Izabella a Zwack Unicum igazgatósági tagjaként aktív szerepet vállal a stratégiai marketing, a fenntarthatóság és a társaság nemzetközivé válása terén is. A Zwack Unicum Nyrt. hatodik generációs vezetőjeként igyekszik a céget a fenntartható irányba terelni, és másokat is erre buzdít – írja a Forbes.

„Biztos vagyok abban, hogy a nem túl távoli jövőben a fenntarthatóság is beépül a jogi előírásokba. Csak idő kérdése, hogy mikor”

– fogalmazott Zwack Izabella, aki szerint a fenntarthatóság szabályozása nem csak egy általa kívánt idilli állapot, hanem egy olyan szabályozási környezet, amit inkább előbb, mint utóbb muszáj lesz világszerte bevezetniük a döntéshozóknak.

Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás
Neked ajánljuk
Új utak nyílhatnak a szén-dioxid gazdasági hasznosítására Újabb aggasztó statisztika mutat rá a bitcoin árnyoldalára Nem csak a vállalatok működésében, az irodai terekben is hódít a zöld Részletes „szemétkisokost” tett közzé az MNB A klímaváltozás súlyos károkat okoz az északi-sarkvidéki infrastruktúrában
Tovább a forrásra: forbes.hu
Vissza
Hírfolyam