2022. január 24., Timót
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Csomagolás nélküli szállítási modell debütál Budapesten

A Trans-Sped küldetésének tekinti a logisztika hatékonyabbá, környezetbarátabbá tételét. Ennek szellemében indította el ZERO nevű szolgáltatását, amely a vállalat nagytarcsai fulfillment központjából csomagolásmentes kiszállítást tesz lehetővé – egyelőre Budapesten – az e-kereskedelemben aktív partnerei számára.

A Trans-Sped fejlesztései hosszú távú stratégiájuk részeként ugyanabba az irányba mutatnak. Legyen szó saját fejlesztésű vállalatirányító szoftverről, a sofőrök üzemanyag-fogyasztását mesterséges intelligencia segítségével optimalizáló, viselkedéselemző programról vagy épp a most bevezetett ZERO szolgáltatásról, mindegyikük közös nevezője, hogy csökkentik a logisztika ökológiai lábnyomát.

A Trans-Sped ZERO kiszállítás környezetbarátabb áruszállítást biztosít.

A szolgáltatás keretében az árukat a Trans-Sped saját flottája szállítja ki, zárható, többször használatos ládák rendszeresítésével, teljesen csomagolóanyag-mentesen.

A vásárlók a megrendelt termékeket egy ládában veszik át a futártól, majd, miután kipakolták azt, a láda visszakerül a rendszerbe, megszüntetve ezzel a felgyülemlő szemét problémáját a végső felhasználó otthonában.

A vállalat a környezetvédelmi szempontok mellett kiemeli, hogy a modell fenntarthatósága mellett költségcsökkentést is biztosít a webáruházaknak azáltal, hogy nem kell csomagonként több száz forintnyi csomagoló- és térkitöltő anyagot felhasználniuk.

Elsőként a Fressnapf vásárlói találkozhattak az újfajta kiszállítási lehetőséggel: a Fressnapf webshopjában budapesti szállítási címmel leadott megrendelések kartondoboz és extra csomagolóanyag nélkül kerülnek kiszállításra, és hamarosan a szolgáltatás Pest megye további területein is elindul.

Neked ajánljuk
A dobd el gazdaság aláássa a klímacélok teljesítését Új utak nyílhatnak a szén-dioxid gazdasági hasznosítására 25 ezer eurót érhet egy jó ötlet A vállalatok ellátási láncai a vártnál lassabban zöldülnek Közel 40 milliót gyűjtött a Lidl a Semmelweis Egyetemnek
Tovább a forrásra: civishir.hu
Vissza
Hírfolyam