2022. május 21., Konstantin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újra lehet jelentkezni a K&H startupprogramjára

A program iparági megkötés nélkül vár olyan csapatokat, amelyek a nemzetközi piacon is versenyképes ötlettel rendelkeznek.

Az oktatási és egészségügyi újítások, a mesterséges intelligencia alkalmazása különösen fontos a startupok közösségében, és Magyarországon a digitalizáció is kiemelt feladat – jegyezték meg a piaci elvárásokra utalva.

A vállalkozások március 6-ig jelentkezhetnek a Start it @K&H inkubátorba.

Az értékelésnél az innovatív ötletek mellett a fenntarthatósági megoldásokat is figyelembe veszik, amit a környezeti szempontok felértékelődése indokol. A fenntarthatóság fogyasztói oldalról éppúgy elvárás, mint a befektetők részéről, akik a környezeti és társadalmi hatásokra ügyelve egyre inkább a környezetbarát fejlesztéseket részesítik előnyben – tették hozzá.

A bank közleményében felhívta a figyelmet: a startupokba irányuló beruházások összege tavaly meghaladta a 670 milliárd dollárt, vagyis majdnem a kétszeresére nőtt egy év alatt világszerte.

A pályázaton nyertes vállalkozások számára féléves mentorálást biztosítanak. A Start it @K&H honlapján olvasható felhívás szerint a kiválasztott csapatok jogosultakká válnak számos ingyenes szolgáltatásra is, emellett szakmai rendezvényeken és találkozókon vehetnek részt.

Fotó: Anchiy/E+/Getty Images
Neked ajánljuk
Mennyire segíti elő a hazai szabályozás a vállalatok felelős hulladékgazdálkodását? A klímaváltozás lakhatási válságot hozott Ausztráliában Hogyan veheti fel a harcot egy város a kukában landoló élelmiszerekkel? 25 ezer autó használt akkumulátorát dolgozza fel évente a Hydrovolt frissen nyílt üzeme Elő a gumicsizmát és a fényképezőgépet!
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam