2022. május 25., Orbán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Házilag komposztálható kávékapszulákat dobott piacra a Kifli.hu

Az „UBOMI” névre hallgató termékcsoport a fenntartható és egyúttal kényelmi termékek iránti elkötelezett vásárlói igényekre reagálva lett kifejlesztve.

Az „ubomi” szó jelentése az „élet”, a törzsi maszkokkal ellátott csomagolás pedig arra szolgál, hogy emlékeztessen bennünket a kávé eredetére. A vásárlók kipróbálhatják a Brazíliából, Etiópiából, Kolumbiából és más régiókból származó kávék különböző változatait is kapszulás formában.

Az UBOMI kapszulák 100%-ban bioalapú cellulózból és növényi olajokból származó természetes anyagból készülnek.

A kapszulákat a Capsul-in-Pro nevű cégtől szerzik be, amely az első olyan kapszulagyártó a piacon, amely TÜV-tanúsítvánnyal rendelkezik, ezáltal lehetővé téve az otthoni komposztálást.

„Vevőink anélkül adhatják hozzá ezeket a kapszulákat kerti komposztjukhoz, hogy aggódniuk kellene a lebomlásuk miatt. Fontos, hogy az UBOMI kapszuláinkban lévő kávé Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkezik – így a termék megvásárlásával a vásárlók őket is támogatják, és hozzájárulnak a környezetbarát és fair-trade mezőgazdaság működéséhez” – nyilatkozta Petr Chvojka, a Rohlik saját márkás csoportjának vezetője.

Fotó: Gerardo Weckesser/iStock/Getty Images Plus
Neked ajánljuk
Hogyan kezelik a klímaváltozás kockázatait a pénzügyi világ innovátorai? Ismét várja a fenntartható vállalkozások jelentkezését a Generali Beváltotta az MNB reményeit a Zöldotthon program A helytelen földhasználat és az aszályok is növelik az Irakot sújtó porviharok gyakoriságát Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül
Tovább a forrásra: igenyesferfi.hu
Vissza
Hírfolyam