2022. május 21., Konstantin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újra várja az innovatív ötleteket a Startup Plastic Surgery

Megnyílt a jelentkezés a Startup Plastic Surgery programra, amely immár harmadik alkalommal nyújt támogatást a műanyag által okozott környezeti és egészségügyi kihívásokra megoldást kínáló startupoknak.

Két sikeres év után harmadszor is elindult a Startup Plastic Surgery inkubációs program, Magyarország első olyan startupoknak szóló kezdeményezése, amely a műanyaghasználat újragondolását célzó startupoknak kínál segítséget.

A Klímainnovációs Közösség által indított négy hónapos program iparág fókuszú szakmai támogatással, üzleti coachinggal és networking eseményekkel támogatja a kiválasztott startupokat, és formál piacképes vállalkozásokat a kezdeti fázisú ötletekből.

A négy hónapos időszakot követően a csapatok egy záró pitch versenyen adhatnak számot fejlődésükről, a legjobbak pedig közvetlen gyorsított befektetési lehetőséggel gazdagodhatnak a Hiventures együttműködés jóvoltából.

Az akcelerátor programra május 1-jéig várják olyan minimum kétfős csapatok pályázatait, amelyek innovatív ötleteikkel, termékeikkel vagy technológiákkal járulhatnak hozzá a műanyagipar megújításához és a karbonsemleges jövőhöz.

Fotó: mustafaU/iStock/Getty Images Plus
Neked ajánljuk
Sor került a Kék Bolygó Alapítvány tőkealapjának első befektetésére Növényi alapú bankkártyával rukkolt elő az OTP Ürge-Vorsatz Diána: Nem kell visszaköltöznünk a barlangokba, de mielőbb cselekednünk kell Mennyire segíti elő a hazai szabályozás a vállalatok felelős hulladékgazdálkodását? 25 ezer autó használt akkumulátorát dolgozza fel évente a Hydrovolt frissen nyílt üzeme
Tovább a forrásra: prim.hu
Vissza
Hírfolyam