2022. május 20., Bernát, Felícia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hazai gyártók termékeivel is bővül a Tesco tudatos táplálkozást támogató kínálata

Az összesen több mint 1000 árucikket tartalmazó, egyik legdinamikusabban fejlődő választékban az áruházlánc éppúgy helyet biztosít a kis magyar, innovatív szállítók termékeinek, mint a nagyobb gyártók újdonságainak, miközben saját márkás termékeinek körét is folyamatosan bővíti.

A Tesco nemrég megújította az ilyen igényeket kiszolgáló választékát, mintegy 200 új terméket kínálva vásárlóinak, hiszen manapság egyre nagyobb a speciális étkezési igényeknek megfelelő, de minőségi és finom termékeket vásárlók száma – írja a Store Insider.

A speciális étrendbe beilleszthető élelmiszerek és az egészségtudatos és fenntartható táplálkozáshoz szükséges árucikkek jól látható és könnyen beazonosítható kihelyezést kaptak polcaikon, a hűtést vagy fagyasztást nem igénylők pedig áruházaikon belül mind egy részlegen belül találhatók meg, ezzel is könnyítve a bevásárlást.

A kínálatot számos hazai szállító gazdagítja, melyek között kisebb cégek termékei is megtalálhatók.

„A teljesség igénye nélkül említem a Polcz adalékmentes készételeit, a Hesters’s Life és a Viblance mindenmentes reggelizőtermékeit, a Biorganik vegán élelmiszer-készítményeit, gluténmentes liszt-, illetve tésztavonalon a Wise Food és a Civita termékeit, a Majomkenyér mentes és vegán kekszeit vagy a Foody mentes ropogtatnivalóit, köztük olyan finomságokkal, mint a hummusz- és lencsecsipsz” – mondta el Kámán Tamás, a Tesco Magyarország beszerzési igazgatója.

A Tesco emellett saját márkás termékeinek körét is folyamatosan bővíti. Például növényi alapú készételeit tartalmazó Plant Chef választékában több mint 30 új termék kapható, amelyekkel nemcsak a vegetáriánusok vagy a vegánok, hanem a hagyományos étkezést követők is változatosabbá tehetik étrendjüket.

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László
Neked ajánljuk
Hogyan kezelik a klímaváltozás kockázatait a pénzügyi világ innovátorai? Ismét várja a fenntartható vállalkozások jelentkezését a Generali Beváltotta az MNB reményeit a Zöldotthon program Melegedő óceánokra és rekordmagas metánszintre figyelmeztet a WMO Metrózni fejedelmi élmény
Tovább a forrásra: storeinsider.hu
Vissza
Hírfolyam