2022. július 7., Apollónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az Apple is beadhatja a derekát

Az Apple egyik legelismertebb megfigyelője, elemzője, Ming-Csi Kuo szerint az Apple lecserélheti az Iphone Lightning-csatlakozóit és átállhat az USB-C-re.

A Forbes.com szemlézte az elemzői várakozást, a váltás a 2023 második felében érkező Iphone 15-nél várható.

Kuo szerint ez a telefon már USB-C csatlakozót kap, melyet az összes androidos telefonon, az iPad Pro, iPad Air, iPad mini és Mac laptopokon is használnak.

Az Apple korábban ragaszkodott ahhoz, hogy nem tartja jó ötletnek a váltást.

Amikor az Európai Unió egyértelművé tette, hogy az elektronikai hulladék csökkentése érdekében egységesíteni kell a csatlakozókat, és minden eszközön USB-C-t kell használni, az Apple azzal érvelt, hogy ez gátolja az innovációt.

2021-ben Kuo még azt jósolta, hogy a vállalat jövedelmező Made for iPhone (MGi) programja működése érdekében megtartja a Lightning-portokat, és szívesebben tenné telefonjait vezeték nélküli töltésre és adatátvitelre alkalmassá.

Fotó: oatawa/iStock/Getty Images Plus
Neked ajánljuk
Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán Űrbéli buborékfelhőt vetnének be a felmelegedés ellen az MIT tudósai Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: forbes.hu
Vissza
Hírfolyam