2022. július 7., Apollónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újabb áruházakban vezeti be a használt ruhák árusítását az Auchan

Újabb hat Auchan áruházban, így Budakalászon, Óbudán, Fóton, Szolnokon, Solymáron és a másik miskolci áruházukban is elérhetők lesznek az átválogatott és fertőtlenített ruhák.

A használt ruhák értékesítése március 16-án indult el hét Auchan áruházban: Budaörsön, Debrecenben, Dunakeszin, Székesfehérváron, Miskolcon, Csepelen és Maglódon.

Szakemberek által gondosan ellenőrzött, jó minőségű használt ruhákat árulnak „Új élet” márkanév alatt. A vásárlók a ruhaosztályok közelében találhatják meg a second hand darabokat.

A ruhák fertőtlenítés után, egyenként csomagolva kerülnek az áruházak polcaira.

„Számunkra fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért elköteleztük magunkat a fenntartható vásárlás mellett. Ezek olyan használt ruházati cikkek, amelyek állapotukból adódóan még hosszú ideig színesíthetik vásárlóink ruhatárát. A termékeket szigorú szelekció után szakemberek készítik fel új életükre. Ez a gondos odafigyelés garantálja a megvásárolt darabok kifogástalan állapotát” – idézte korábban az áruházlánc közleményét a Napi.hu.

A lánc szerint széles választékban baba- és gyerekruhák, valamint a női és férfiruházat egyaránt elérhető lesz. Összesen 160 márka termékei kerülnek a polcokra.

Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre
Neked ajánljuk
Fenntartható Gasztronómia Díjat alapított a METRO A környezetbarát irodák bérlőit elsősorban a rezsimegtakarítás foglalkoztatja A háború felgyorsíthatja a zöldfordulatot Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: telex.hu
Vissza
Hírfolyam