2022. július 3., Kornél, Soma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Közösségi irodaterek és környezetbarát megoldások – az OTP új irodaháza

A XIII. kerületi Madarász utcában, a Market Zrt. kivitelezésében épült M12 számos innovatív megoldással négy év alatt készült el, és több mint háromezer fő számára biztosít közösségi és irodateret – mondta el Csányi Péter, a bank vezérigazgató-helyettese a megnyitó eseményen.

A közel 13 ezer négyzetméteres telken felépült, több mint 84 ezer négyzetméteres komplexum a LEED környezettudatos épületminősítési rendszer GOLD fokozatával rendelkezik – ismertette a Napi.hu.

Ezt a címet azért nyerhette el az M12 irodaház, mert olyan jövőbe mutató és fenntartható megoldásokat alkalmaz, mint

  • korszerű gépészeti és elektromos rendszerek;
  • mennyezeti fűtés-hűtés;
  • a hőszivattyú hulladékhőjének hasznosítása a meleg víz előállításához;
  • az esővíz újrahasznosítása vagy az okos világításvezérlés.

Az épületben korszerű menedzsmentrendszer is működik a különböző energia-előállító eszközök hatékony üzemeltetéséhez. A 878 férőhelyes parkolóházban 20 elektromosautó-töltő áll rendelkezésre – ismertette Szrenkó Zoltán, az OTP ingatlanberuházási és -ellátási igazgatóságának ügyvezetője.

Fotó: otpbank.hu
Neked ajánljuk
Fenntartható Gasztronómia Díjat alapított a METRO A környezetbarát irodák bérlőit elsősorban a rezsimegtakarítás foglalkoztatja Ismét a tégla szépségét ünneplő, fenntartható épületeket díjazott a Wienerberger Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: napi.hu
Vissza
Hírfolyam