2020. szeptember 22., Móric
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Mesés utazást nyerhetsz

A Mol az eddigi 188 hely mellett újabb 168 töltőállomásán teszi lehetővé a használt sütőolaj környezetbarát elhelyezését. A karácsonyi ünnepek alatti sütés-főzés miatt jelentősen nő a családok étolaj-felhasználása, ezért a Mol akciót is indít, hogy a környezettudatosságra és a használt sütőolaj környezetbarát elhelyezésére felhívja a figyelmet.

A program népszerűsítése érdekében december 20-ától akciót hirdet a Mol: aki január 20-ig használt sütőolajat ad le a kijelölt töltőállomásokon, egy szelvényt kap, amellyel egymillió forint értékű utazást nyerhet.

A Mol 2011-ben tűzte ki célul a háztartásokban használt sütőolaj környezetbarát elhelyezését, ennek jegyében akkor országszerte 100 töltőállomásán helyezett ki gyűjtőtartályokat. A lakossági igényekre reagálva folyamatosan növelte az átvevőhelyek számát, amely 2017-re 188-ra nőtt. A program 2011-es indulása óta több mint 1000 tonna használt sütőolaj gyűlt össze, és ezzel a lakosság több millió liter élővizet kímélt meg az elszennyezéstől – közölte a társaság.

Az akció részleteiről a program weboldalán tájékozódhatsz. A Mol töltőállomás-keresője segítségével pedig könnyen megtalálhatod a hozzád legközelebb eső átvételi pontot.

Forrás: toltoallomaskereso.mol.hu
Neked ajánljuk
A zöldenergia utóélete sem mindig tiszta Izzik a levegő a műanyag körül November 1-ig még kedvezményesen kínál e-autótöltési lehetőséget a Mol Lebomló pulóverrel az egyre gyarapodó szeméthalmok ellen ENSZ-közgyűlés: összefogást sürget a világ összes országa
Tovább a forrásra: vg.hu
Vissza
Hírfolyam