Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. április 3., Buda, Richárd
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az újévi hejehuja hordalékai...

190 köbméter hulladékot takarítottak össze a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. munkatársai a fővárosban a szilveszteri ünneplés után.

Az FKF az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: a társaság dolgozói az óévet búcsúztató közterületi rendezvények helyszínein, továbbá a Kis- és Nagykörúton, valamint az aluljárókban és azok környékén január elsején reggel 6 órakor kezdték meg kézi és gépi erővel a takarítást, amelyet a kora délutáni órákra fejeztek be.

27 takarító- és szállítógép, valamint 253 ember tisztította meg a szabadtéri rendezvények helyszíneit és az oda vezető útvonalakat.

A szilveszteri ünneplés után maradt hulladékot takarítják a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. dolgozói a belvárosi Vörösmarty téren 2020. január 1-jén hajnalban Fotó: MTI/Mónus Márton
Fotó: MTI/Mónus Márton
Neked ajánljuk
Ígéretes baktériumra bukkantak egy hulladéklerakónál A lomok egyelőre maradnak az otthonokban Hol tart a körkörös gazdaság kiépülése? Újabb érdekességek derültek ki a marsi vízről Az illegális szemetelőket nem fékezi meg a járvány
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam