2020. július 12., Dalma, Izabella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A lomok egyelőre maradnak az otthonokban

Az FKF Nonprofit Zrt. a budapesti lakosság, valamint a közszolgáltatásban részt vevő saját munkatársai védelmében hozta meg a halasztásról szóló döntést.

A koronavírus magyarországi terjedése miatt, a főváros vezetésével és a kerületi polgármesterekkel történt egyeztetést követően az FKF Nonprofit Zrt. vezetése azt a döntést hozta, hogy a lomtalanítást a még hátralévő kerületekben további intézkedésig elhalasztja – olvasható az intézmény honlapján.

A társaság a már javában zajló, X. kerületi programot (kikészítési dátum március 16–24.) ugyanakkor még az eredeti terveknek megfelelően befejezi, tekintettel arra, hogy itt a lakosság teljes körű kiértesítése és a lomok részbeni kihelyezése korábban már megtörtént.

Az FKF Nonprofit Zrt. tájékoztatni fogja a lakosságot a szolgáltatás újraindításáról.

Fotó: fkf.hu
Neked ajánljuk
A növényekre is ártalmas a természetbe kerülő plasztik A betétdíj oldhatja meg a palackproblémát Rekordmagasságba emelkedett a világ elektromos hulladékának mennyisége az elmúlt évben Az Európai Bizottság elnökéhez fordult segítségért Áder János A kihalás szélén áll a makifélék csaknem egyharmada, az északi simabálna és a mezei hörcsög is
Tovább a forrásra: fkf.hu
Vissza
Hírfolyam