2021. január 22., Artúr, Vince
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újragondolható csomagolásokkal újít a Samsung

A Samsung ökológiai lábnyomának további csökkentése érdekében mostantól a Lifestyle TV sorozatának minden tagját otthon is újrahasznosítható, újragondolható kartonból készült csomagolással látja el.

A vállalat új, környezetbarát hullámkartonból készülő ökocsomagolása a kartondobozok alternatív felhasználására is kreatív lehetőségeket nyit a vásárlók számára.

A dobozok minden oldalára pontmátrix kerül, így a felhasználók könnyedén szétszedhetik a csomagolást, amelyet így más célokra, lakberendezési tárgyként hasznosíthatnak.

A csomagolás tartalmaz egy útmutatót is, amely alapján a felhasználók tévé kartoncsomagolásából például újságtartót vagy kisebb polcokat készíthetnek, így téve teljessé a szoba berendezését.

Fotó: samsung.com

A Samsung a környezetbarát csomagolás koncepciójával a CES 2020 kiállítás Innovációs Díját is elnyerte. Az új csomagolási megoldások bemutatására a Samsung április 6-tól a brit Dezeen életmódmagazinnal közösen indít tervezői pályázatot világszerte. A két vállalat a csomagolásból elkészíthető legegyedibb és legpraktikusabb terveket díjazza, a legjobbak pedig bekerülnek a hivatalos kézikönyvekbe is.

Neked ajánljuk
Vége a műanyaghulladék felelőtlen exportjának Három éve szállt szembe Kenya a plasztikszatyrokkal. Mik a tanulságok? Könnyebb lett felelősen gondoskodni a sittről Kaposváron Kiket gazdagítanak a tengerekből származó értékek? Hatezer maszkot kapott Szirmabesenyő
Tovább a forrásra: mmonline.hu
Vissza
Hírfolyam