2020. szeptember 30., Jeromos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Carlsberg és a Coca-Cola is papírcsomagolás felé kacsingat

Óriási haladás lenne az üdítőitalok, illetve a sörök piacán, ha az egyszer használatos műanyagok kikerülnének a gyártási láncból, és végre egy fenntartható anyaggal dolgoznának. 

A Paboco nevű cég hosszú évek óta a műanyag palackok helyettesítésének legetikusabb, legpraktikusabb módjának kifejlesztésén dolgozik. Papírból készítenek palackokat, az alapanyag gyakorlatilag egy növényi alapú polimer, amely teljes egészében újrahasznosítható, és egy éven belül tökéletesen lebomlik a természetben.

Minden erejükkel azon dolgoznak, hogy biztonságos, tiszta, praktikus csomagolást biztosíthassanak az olyan óriási cégeknek is, mint a Coca-Cola, vagy a Carlsberg.

Jó hír, hogy ezek a világmárkák támogatják a Paboco törekvéseit, mi több, az elsők lesznek, amelyek bevezetik az innovatív palackokat.

Forrás: KGW News/youtube.com
Neked ajánljuk
Izzik a levegő a műanyag körül Tovább dolgozik a környezetbarát csomagolásokon a Nestlé Kevesebb élelmiszer végezte itthon a kukában Már most mennyi minden viseli magán a változó klíma bélyegét! Tünékeny viaszszobrok késztetnek megállásra Floridában
Tovább a forrásra: roadster.hu
Vissza
Hírfolyam