2020. szeptember 28., Vencel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fenntarthatóan bánik a hulladékkal a Samsung

A Samsung összes félvezetőket gyártó üzeme megkapta a zéró kibocsátás arany fokozatú minősítését a Underwriters Laboratories független laboratórium hulladékkezeléssel foglalkozó bizottságától.

Az elismerés azt jelenti, hogy a Samsung összes telephelye 95 százaléknál is nagyobb mértékben felel meg az UL előírásainak, és égetés nélkül dolgozza fel a gyártás során keletkező hulladékot – számolt be az IndustryWeek nyomán az Autopro.

Az elismerést megkapta a Samsung összes félvezetőket gyártó üzeme, melyekből három országban összesen nyolc található.

A vállalat Dél-Koreában, Hwaseongban található üzeme platina fokozatú elismerést kapott, ami azt jelenti, hogy itt száz százalékban hő felhasználása nélkül hasznosítják újra a hulladékot.

Chanhoon Park, a Samsung Electronics infrastruktúráért felelős alelnöke szerint a környezetbarát működés a cégek kötelessége, a Samsung pedig elkötelezett amellett, hogy növekedése és működése ökológiailag fenntartható legyen.

Az UL minősítését olyan cégek kaphatják meg, melyek megfelelő eljárásokkal hasznosítják újra vagy kezelik a hulladékukat, ami elsősorban azt jelenti, hogy nem égetik azt el, és tárolják a környezetre veszélyes módon.

Neked ajánljuk
A legkelendőbb papír is lehet zöldebb? ITM: újabb klímavédelmi finanszírozási lehetőségek a Nyugat-Balkánon Pályázat indul a családi házak napelemeire Keresik az év kilátóját A városi vadvilág alkalmazkodott az ember életmódjához
Tovább a forrásra: autopro.hu
Vissza
Hírfolyam