2021. augusztus 4., Dominika, Domonkos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nulla Hulladék Konferencia

A Humusz Szövetség idén ünnepli alakulásának 25. évfordulóját, ezen alkalomból 2020. szeptember 24-én Nulla Hulladék Konferenciát szervez.

A konferencián a Humusz negyed évszázados tevékenysége mellett meghívott előadókkal közösen beszélgetnek majd a hulladékgazdálkodás jelenlegi helyzetéről, valamint civil és egyéb hétköznapi jó gyakorlatokat mutatnak be a hulladékmegelőzésre és -csökkentésre.

A programra a szervezet szívesen várja a partnereket, a hulladékmegelőzés iránt érdeklődő magánszemélyeket, vállalatokat, önkormányzatokat és egyéb szakembereket.

A rendezvénynek a Herman Ottó Intézet konferencia-központja ad helyet. A konferencia fővédnöke dr. Bándi Gyula – a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes. Az eseményt az Agrárminisztérium Zöld Forrás programja támogatja.

Fotó: HuMuSz/facebook.com
  • A programtervezet PDF-formátumban a humusz oldalról tölthető le.
  • A konferencián való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A résztvevői létszám korlátozott.
  • Időpont:  2020. szeptember 24., csütörtök 09:00–17:15
    Helyszín: Herman Ottó Konferencia Központ
    (1223 Budapest, Nagytétényi út 190.)
  • További információ: facebook.com/events/608366229873238
Neked ajánljuk
Tiszalúc is megtisztult az illegális hulladéktól Az olasz főváros évek óta küzd a hulladékválsággal Megújult berendezéssel folytatódhat a nagy csendes-óceáni szemétsziget eltakarítása A BKK augusztusi akciója: hétfőnként diákbérlettel kedvezményes jegy váltható az állatkertbe Úgy tűnik, az új energiacímkéket még szoknunk kell
Tovább a forrásra: humusz.hu
Vissza
Hírfolyam