2022. július 2., Ottó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hatalmas szeméthalom végezte egy pécsi védett területen

Az elkövetők 100 köbméter építési törmeléket raktak le illegálisan az Ezeréves Gesztenyés mellé Pécsett – értesült olvasójától a Szabad Pécs.

A Baranya Megyei Kormányhivatal környezetvédelmi hatóságához 2020. szeptember 23-án érkezett névtelen lakossági bejelentés arról, hogy Pécsett, a Gesztenyés utca végén ismeretlenek építési-bontási hulladékot helyeztek el, írta a Szabad Pécs megkeresésére a megyei kormányhivatal pénteken.

A hatóság a bejelentésben foglaltak kivizsgálása érdekében másnap helyszíni szemlét tartott a megjelölt területen, ahol megállapították, hogy egy körbekerítetlen magáningatlanon nagy mennyiségű hulladék található.

Fotó: szabadpecs.hu/olvasói levél

A szemle ideje alatt két teherautóból további hulladék lerakását kísérelték meg, amit a kormányhivatal helyszínen lévő munkatársai megakadályoztak. Az ügyben hatósági eljárás indult, melynek lezárultával a kormányhivatal a szükséges intézkedéseket megteszi.

Forrás: Pannon Televízió/youtube.com
Neked ajánljuk
Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán Szemétbe öltöztek a kongói művészek, hogy megtörjék a túlfogyasztás átkát Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: szabadpecs.hu
Vissza
Hírfolyam