2021. szeptember 18., Diána
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Duplán felelőtlen szemetelő garázdálkodott Bezenye mellett

Egy 34 éves férfi otthonából háztartási hulladékot, injekciós tűket, izomnövelő gyógyszereket, hormontartalmú készítményeket rakott ki a Győr-Moson-Sopron megyében található Bezenye határában álló erdő szélére.

A hulladék között citotoxikus és citosztatikus gyógyszerek is voltak, amelyek veszélyes hulladéknak minősülnek. A férfi a gyógyszereket egész egyszerűen letette az út mellett – írja az ügyészség közleménye alapján az Origo.

Szintén Győr-Moson-Sopron megyében rakott ki illegálisan hulladékot két román férfi. Korábban Ausztriában egy ház takarítását vállalták el, majd

70 euróért felajánlották a tulajdonosnak, hogy a hulladék elhelyezéséről gondoskodnak.

A háztartási hulladékból, ruhákból, alumíniumból álló szemetet Magyarországra hozták, és egy Hegyeshalomhoz tartozó külterületi részen, egy erdősávban hátrahagyták.

Gyógyszerek a bezenyei erdőszélen Fotó: Ügyészség/origo.hu
Neked ajánljuk
Környezettudatosságra buzdít a Katona József Színház társulata Fulladoznak a műanyagszeméttől a szárazföldi és édesvízi állatok Ázsiában A kávé és a banán nyerő párosítás Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért
Tovább a forrásra: origo.hu
Vissza
Hírfolyam