2021. január 28., Karola, Károly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Duplán felelőtlen szemetelő garázdálkodott Bezenye mellett

Egy 34 éves férfi otthonából háztartási hulladékot, injekciós tűket, izomnövelő gyógyszereket, hormontartalmú készítményeket rakott ki a Győr-Moson-Sopron megyében található Bezenye határában álló erdő szélére.

A hulladék között citotoxikus és citosztatikus gyógyszerek is voltak, amelyek veszélyes hulladéknak minősülnek. A férfi a gyógyszereket egész egyszerűen letette az út mellett – írja az ügyészség közleménye alapján az Origo.

Szintén Győr-Moson-Sopron megyében rakott ki illegálisan hulladékot két román férfi. Korábban Ausztriában egy ház takarítását vállalták el, majd

70 euróért felajánlották a tulajdonosnak, hogy a hulladék elhelyezéséről gondoskodnak.

A háztartási hulladékból, ruhákból, alumíniumból álló szemetet Magyarországra hozták, és egy Hegyeshalomhoz tartozó külterületi részen, egy erdősávban hátrahagyták.

Gyógyszerek a bezenyei erdőszélen Fotó: Ügyészség/origo.hu
Neked ajánljuk
Vége a műanyaghulladék felelőtlen exportjának Még két hétig lehet jelentkezni a Tisztítsuk meg az országot! program pályázatára Könnyebb lett felelősen gondoskodni a sittről Kaposváron A háziállatok beoltása mellett érvelnek amerikai kutatók Joe Biden elektromosra cseréli a teljes szövetségi autóflottát
Tovább a forrásra: origo.hu
Vissza
Hírfolyam