2022. augusztus 20., István
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A környezettudatosságot népszerűsíti a párizsi sztárutcaseprő

Egy francia utcaseprő az internet legújabb sztárja. A 45 éves férfi már 7 éves kora óta törődik a környezettel, már akkor felszedegette a földről a cigarettacsikkeket – így nem is volt kérdés, hogy felnőttként utcaseprő lesz.

Ludovic Éboueur vicces videóit néhány hete kezdte el feltenni az internetre, mert megelégelte, hogy koszosak a párizsi utcák. Rövid idő alatt hatalmas követőtábora lett – írja az Nlc.

Videóiban arra ösztönzi a fiatalokat, hogy ne szemeteljenek az utcán, és éljenek környezettudatosan.

„Ha kell, életem végéig harcolni fogok az álmomért, hogy egy tiszta bolygón éljünk. Ez az otthonunk, úgyhogy meg kell védenünk” – nyilatkozta a férfi, aki kollégái között is népszerű. Sokan tisztelik azért, amiért nemcsak áldozatosan végzi a munkáját, hanem még népszerűsíti is az utcaseprői hivatást.

Forrás: Reuters/youtube.com
Neked ajánljuk
Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán Űrbéli buborékfelhőt vetnének be a felmelegedés ellen az MIT tudósai Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: nlc.hu
Vissza
Hírfolyam