2022. január 18., Piroska
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A környezettudatosságot népszerűsíti a párizsi sztárutcaseprő

Egy francia utcaseprő az internet legújabb sztárja. A 45 éves férfi már 7 éves kora óta törődik a környezettel, már akkor felszedegette a földről a cigarettacsikkeket – így nem is volt kérdés, hogy felnőttként utcaseprő lesz.

Ludovic Éboueur vicces videóit néhány hete kezdte el feltenni az internetre, mert megelégelte, hogy koszosak a párizsi utcák. Rövid idő alatt hatalmas követőtábora lett – írja az Nlc.

Videóiban arra ösztönzi a fiatalokat, hogy ne szemeteljenek az utcán, és éljenek környezettudatosan.

„Ha kell, életem végéig harcolni fogok az álmomért, hogy egy tiszta bolygón éljünk. Ez az otthonunk, úgyhogy meg kell védenünk” – nyilatkozta a férfi, aki kollégái között is népszerű. Sokan tisztelik azért, amiért nemcsak áldozatosan végzi a munkáját, hanem még népszerűsíti is az utcaseprői hivatást.

Forrás: Reuters/youtube.com
Neked ajánljuk
Tavaly jelentősen kevesebb szemetet exportált Németország Egy igazán káprázatos hír a csillogás szerelmeseinek Ismét autóalkatrészekből készített ruhákat a Hyundai Ha drámai kérdésekről van szó, a színház eszközei segíthetik a megértést Matolcsy György: A központi bankokat be kell vonni a klímaváltozás elleni háborúba
Tovább a forrásra: nlc.hu
Vissza
Hírfolyam