2021. június 19., Gyárfás
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy elhivatott környezetvédő varázsolta tisztává az angyalok városának kedvelt kirándulóhelyét

Edgar McGregor 589-szer kirándult el a Los Angeles közelében található Eaton Canyonba, hogy megtisztítsa a szanaszét heverő hulladéktól.

Az aktivista 2019 májusától kezdve mindennap végigment a népszerű túraútvonalon, és összeszedte az elé kerülő szemetet. Elmondása szerint szinte minden alkalommal sikerült megtöltenie két kukát. Most pedig, közel két évvel a kezdet után, azt is megérte, hogy a hely teljesen szemétmentes legyen – írja a Ladbible nyomán a 24.hu.

Az Eaton Canyonban évente közel 600 ezer kiránduló fordul meg, akik valóban rengeteg szemetet hordanak fel magukkal. Edgar elmondása szerint naponta egy-két órája ment rá arra, hogy az útjába kerülő hulladékot összegyűjtse.

A férfi azt ígéri, a nem mindennapi teljesítmény után is folytatni fogja a takarítást, két-három naponta ki fog menni a canyonba attól függően, hogy mennyire szemetelik tele a helyet az arra járók.

Edgar teljesítménye hatalmas sikert aratott a közösségi médiában, Twitter-posztja több mint 11 ezer megosztásnál és több mint 100 ezer lájknál jár.

Forrás: Seen on Reddit [SoR]/youtube.com
Neked ajánljuk
Mi vár a papírra az út végén? Új applikáció segíti a Tisza megtisztítását A Tisza nevében – Megdöbbentő film a folyó menti hulladékhegyekről (dokumentumfilm) Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: 24.hu
Vissza
Hírfolyam