2021. június 19., Gyárfás
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szeméttelepnek használta az erdőt, több év börtön várhat rá

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint egy 22 éves férfi 2020 szeptemberében a Tét melletti erdőben autóbontásból származó nagyobb mennyiségű hulladékot – lökhárítókat, lámpákat, szőnyegeket – rakott ki autójából.

Emellett a férfi októberben egy boltossal egyezett meg, hogy fizetségért cserébe elszállítja a szemetét, de a bepakolt hulladékot, dobozokat, üzletdekorációt, szintén Tét mellett, a természetbe dobálta ki.

A vádlott ellen az ügyészség hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt emelt vádat.

Vele szemben – a halmazati szabályok alapján – négy és fél évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

A nyomozás során a Győri Rendőrkapitányság rendőrei jártak el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni – írta meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség közleménye alapján az Agroinform.

Neked ajánljuk
Maszkok hatalmas tömegei szennyezik az óceánokat Egyéni felelősségvállalásra és üzleti alapokra helyezett újrahasznosításra is szükség van a körkörös gazdaság megteremtéséhez Lomtalanításkor sem landolhat bármi az utcán! Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: agroinform.hu
Vissza
Hírfolyam