2021. augusztus 6., Berta, Bettina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hogyan lehet a hulladékból adomány?

A Returpack Kft. közösségi finanszírozási programjában nemcsak az alumínium italosdobozok, hanem a játszóterek és a parkok is megújulhatnak, de egyéb jó ügyeket is felkarolhatunk.

A jó ügy támogatására szolgáló gyűjtés elkezdéséhez csak egy nagyjából 8x4 méteres, áramellátással rendelkező területet és egy kiskereskedelmi partnert kell találni a kezdeményezőnek, akivel a Returpack szerződhet.

A vállalat biztosít egy alumíniumitalosdoboz-visszaváltó automatát 1–4 hétre, folyamatos online felügyeletet, illetve dekorációt és hírverést.

Végül az automatában visszaváltott dobozok díját a szerződött kiskereskedelmi partneren keresztül eljuttatják a kiválasztott szervezethez.

Az akció célja a kiválasztott ügyek támogatása mellett a szemléletformálás: a vállalat szeretne minél több helyre eljutni, hogy felhívhassa a figyelmet az aludobozok újrahasznosításának a fontosságára.

A programmal kapcsolatban további részletek itt olvashatók. 

Neked ajánljuk
Megújult berendezéssel folytatódhat a nagy csendes-óceáni szemétsziget eltakarítása A Tisza Expedíció kíséretével valósul meg a IX. Felső-tiszai PET Kupa Az olasz főváros évek óta küzd a hulladékválsággal Masszív olvadás Grönlandon Az élelmiszerek ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében fogott össze a WWF és a Tesco
Tovább a forrásra: returpack.hu
Vissza
Hírfolyam