2022. július 1., Annamária, Tihamér
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hogyan lehet a hulladékból adomány?

A Returpack Kft. közösségi finanszírozási programjában nemcsak az alumínium italosdobozok, hanem a játszóterek és a parkok is megújulhatnak, de egyéb jó ügyeket is felkarolhatunk.

A jó ügy támogatására szolgáló gyűjtés elkezdéséhez csak egy nagyjából 8x4 méteres, áramellátással rendelkező területet és egy kiskereskedelmi partnert kell találni a kezdeményezőnek, akivel a Returpack szerződhet.

A vállalat biztosít egy alumíniumitalosdoboz-visszaváltó automatát 1–4 hétre, folyamatos online felügyeletet, illetve dekorációt és hírverést.

Végül az automatában visszaváltott dobozok díját a szerződött kiskereskedelmi partneren keresztül eljuttatják a kiválasztott szervezethez.

Az akció célja a kiválasztott ügyek támogatása mellett a szemléletformálás: a vállalat szeretne minél több helyre eljutni, hogy felhívhassa a figyelmet az aludobozok újrahasznosításának a fontosságára.

A programmal kapcsolatban további részletek itt olvashatók. 

Neked ajánljuk
Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán Szemétbe öltöztek a kongói művészek, hogy megtörjék a túlfogyasztás átkát Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: returpack.hu
Vissza
Hírfolyam