2021. december 3., Ferenc, Olívia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hogyan lehet a hulladékból adomány?

A Returpack Kft. közösségi finanszírozási programjában nemcsak az alumínium italosdobozok, hanem a játszóterek és a parkok is megújulhatnak, de egyéb jó ügyeket is felkarolhatunk.

A jó ügy támogatására szolgáló gyűjtés elkezdéséhez csak egy nagyjából 8x4 méteres, áramellátással rendelkező területet és egy kiskereskedelmi partnert kell találni a kezdeményezőnek, akivel a Returpack szerződhet.

A vállalat biztosít egy alumíniumitalosdoboz-visszaváltó automatát 1–4 hétre, folyamatos online felügyeletet, illetve dekorációt és hírverést.

Végül az automatában visszaváltott dobozok díját a szerződött kiskereskedelmi partneren keresztül eljuttatják a kiválasztott szervezethez.

Az akció célja a kiválasztott ügyek támogatása mellett a szemléletformálás: a vállalat szeretne minél több helyre eljutni, hogy felhívhassa a figyelmet az aludobozok újrahasznosításának a fontosságára.

A programmal kapcsolatban további részletek itt olvashatók. 

Neked ajánljuk
A nyugdíjba vonuló fúrótornyok nem végzik a szemétben Növekszik a mikroműanyagok mennyisége a Tiszában Még várja a csatlakozókat az Európai Hulladékcsökkentési Hét Süli János: atomenergia nélkül nincs klímavédelem 60 új elektromos busz érkezik jövőre 6 megyeszékhelyre a Zöld Busz Programban
Tovább a forrásra: returpack.hu
Vissza
Hírfolyam