2022. augusztus 14., Marcell
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Webinárium a szerves hulladékok újrahasznosításáról

A Holland Nagykövetség Farminar 3 webináriuma Szerves hulladék felhasználás: Szemétből kincs címmel december 14-én kerül megrendezésre.

Az agrárium és az élelmiszer-gazdaság által termelt szerves eredetű hulladék újrahasznosítása nemcsak nagyban segítheti a környezetszennyezés leküzdését, de további bevételt is jelent az elsődleges és másodlagos szektorban működő cégek számára.

A webinárium célja, hogy a magyarországi szerves hulladékok felhasználásáról és kezeléséről helyzetképet adjon, számba vegye a felhasználás elméleti és gyakorlati megközelítéseit, illetve példát mutasson a jó gyakorlatokra.

A rendezvény előadásai azt mutatják be, hogy a zöldgazdaság felé vezető úton a klímaváltozással való küzdelemben és a környezetvédelemben egyaránt kulcsfontosságú, a nyersanyagok mennyiségének csökkentése mellett a minél nagyobb fokú újrahasznosítás.

  • További információ, program és regisztráció: www.nak.hu
  • Időpont: 2021. december 14., 14:00–15:15
  • Helyszín: Online, Zoomon keresztül
Neked ajánljuk
Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán Űrbéli buborékfelhőt vetnének be a felmelegedés ellen az MIT tudósai Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: agrotrend.hu
Vissza
Hírfolyam