2022. július 2., Ottó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Már 660 kg szeméttől mentette meg a földet a RAKUN Dobozközösség

A 2021-ben Vodafone Digitális Díjjal jutalmazott vállalkozás már másfél éves működése alatt is jelentős mennyiségű hulladék termelésétől kímélte meg a bolygót.

A dobozközösség tagjai a csatlakozással egyszer használatos dobozok helyett RAKUN dobozban kérhetik ételeiket a partneréttermeknél elvitel és házhoz szállítás esetén is.

A RAKUN Dobozközösség célja, hogy a vendéglátóiparban az étel el- és kiszállításához használt eldobható csomagolóanyagok helyett egy, a körforgásos gazdaságnak is megfelelő hulladékmentes ételcsomagolási rendszert honosítson meg.

A RAKUN dobozok rozsdamentes acélból készülnek, és cseppmentes záródást biztosítanak, több ezerszer újratölthetők, a vendégek pedig a közösséghez csatlakozó bármelyik vendéglátóhelyen használhatják azokat.

Fotó: RAKUN Dobozközösség/facebook.com
Neked ajánljuk
Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán A Tisza-tavi PET Kupa indulói idén is felvették a harcot a szeméttel Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: prim.hu
Vissza
Hírfolyam