2022. január 21., Ágnes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Élő Bolygónk mobilapp: neked fejlesztve!

Bízunk benne, számodra is vonzó lehetőséget jelent, hogy immár mobilappon is elérheted online szemlénk legfrissebb híreit, melyek figyelemre méltó tudnivalókat, hasznos információkat, és megannyi izgalmas érdekességet tartalmaznak a technológia, a kultúra és a közélet világából. Az appot Android és iOS verzióban fejlesztettük ki, így te is ingyenesen letöltheted a Google Play-ben vagy az App Store-ban. 

Mostantól tehát az Élő Bolygónk applikáció is segítségedre lehet abban, hogy mindig naprakész lehess világunk két legjelentősebb jövőformáló trendjével kapcsolatban. E két – mindannyiunk életére kiható – globális trend: a klímaváltozás és a fenntarthatóság.

Ha gyakran használod mobiltelefonodat hírolvasásra, ennek az appnak köszönhetően folyamatosan megújuló hírfolyamainkat – és az azokhoz tartozó tematikus rovatok tartalmait – még könnyebben, még áttekinthetőbben és még inkább felhasználóbarát módon érheted el.

ingyenesen letölthető a Google Play-ben és az App Store-ban

Négy fő hírfolyamunk, a Klímahírek, az Én mit tehetek?, az Innovatív trendek és az Élménybutik friss és változatos cikkei abban segítenek, hogy a jövőnket leginkább érintő kérdésekben mindig naprakész, tájékozott és aktív lehess. 

A hírfolyamok színes mezőkben megjelenített rovatai segítségével pedig egyetlen mozdulattal tematikus hírcsokorba rendezheted a téged leginkább érdeklő tartalmakat.

A megosztási és más kényelmi funkciók mellett figyelmedbe ajánljuk appunk Cikkgyűjteményembe szolgáltatását is, amelynek segítségével saját gyűjtést készíthetsz azokból a tartalmakból, amelyek különösen megragadták figyelmedet.

Teremtsünk esélyt a fenyegetésből!

A globális felmelegedés hatásait ma már mindannyian a bőrünkön érezzük. Online szemlénk folyamatosan frissülő, egyedülállóan színes tartalomkínálata azért készül, hogy segítsen a tájékozódásban, a folyamatok megértésében, és abban, hogy a saját szerepünket is el tudjuk helyezni ebben az egész Földünket érintő világformáló változásban.

Az emberi tevékenység okozta klímaváltozás igen nagy veszély, de talán épp ezért soha vissza nem térő esély és lehetőség is egyben. Hogy miért? Mert a klímabarát technológiai megoldások széleskörű elterjedésével és a klímabarát közgondolkodás kialakulásával talán nemcsak a globális felmelegedés mind fenyegetőbb következményei fékezhetők meg, hanem egy minden eddiginél fejlettebb és otthonosabb világ esélyét is megteremthetjük.

Ma már nyilvánvaló, hogy civilizációnk a fejlődés eddigi útját járva súlyos katasztrófa felé sodródik. A régi megoldások helyett újakat választva, a régi szemlélet helyett új megközelítéseket alkalmazva azonban minden eddiginél magasabb fejlettségű civilizációt teremthetünk. Olyat, amely képes békében együtt élni bolygónk természeti környezetével. Nem gondoljuk persze, hogy ez olyan nagyon könnyű lenne. Sőt. És az is igaz, hogy az időnk fogytán. De a lehetőség még mindig a mi kezünkben van.

Igen, ott van mindannyiunk kezében, eszében, szívében...  

Több információ. Több tudás. Több esély. Több jövő.

Élő Bolygónk a Google Play-ben és az App Store-ban. 

Neked ajánljuk
Grenoble lett Európa zöld fővárosa A gombák hálózatait is veszélybe sodorjuk, pedig fontos szövetségeseink A mobiloddal a folyókért és patakokért Hálóba gabalyodott, sérült bálnára bukkantak az Antarktiszon Hogyan hasznosulhat a kidobott fenyőfa?
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam