2019. december 11., Árpád
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Látványos klímademonstráció a Szabadság hídon

Mindent meg kell tennünk a még megmaradt természetes élőhelyek védelméért, a környezeti válság mérsékléséért, a klímaalkalmazkodás megkezdéséért – üzenték a Extinction Rebellion Magyarország és a Fridays For Future Magyarország aktivistái.

Július 28-án, vasárnap kora este klímaaktivisták demonstráltak a lezárt Szabadság hídon, méghozzá fekve. Azt szimbolizálták, mi fog történni, ha nem történnek drasztikus változások a környezeti válságot illetően.

Fotó: Extinction Rebellion Magyarország/facebook.com

„Az akcióval arra hívjuk fel a figyelmet, hogy mindent meg kell tennünk a még megmaradt természetes élőhelyek védelméért, a környezeti válság mérsékléséért, a klímaalkalmazkodás megkezdéséért és azért, hogy mindez a politikában is minden mást felülíró kérdéssé váljon!” – idézi a szervezők közleményét az szmo.hu.

Forrás: Szeretlek Magyarország/facebook.com
Neked ajánljuk
Az Északi-sark a klímaváltozással kulcsfontosságú területté vált A tehetős államok jobban is igyekezhetnének A FlixBus és az MCI már teszteli az USA első villanybuszát Gyorsvonatokkal zöldítene a KLM is Nem csak a nagyvállalatok engedhetik meg maguknak a fenntarthatóságot
Tovább a forrásra: szeretlekmagyarorszag.hu
Vissza
Hírfolyam