Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. április 5., Vince
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Látványos klímademonstráció a Szabadság hídon

Mindent meg kell tennünk a még megmaradt természetes élőhelyek védelméért, a környezeti válság mérsékléséért, a klímaalkalmazkodás megkezdéséért – üzenték a Extinction Rebellion Magyarország és a Fridays For Future Magyarország aktivistái.

Július 28-án, vasárnap kora este klímaaktivisták demonstráltak a lezárt Szabadság hídon, méghozzá fekve. Azt szimbolizálták, mi fog történni, ha nem történnek drasztikus változások a környezeti válságot illetően.

Fotó: Extinction Rebellion Magyarország/facebook.com

„Az akcióval arra hívjuk fel a figyelmet, hogy mindent meg kell tennünk a még megmaradt természetes élőhelyek védelméért, a környezeti válság mérsékléséért, a klímaalkalmazkodás megkezdéséért és azért, hogy mindez a politikában is minden mást felülíró kérdéssé váljon!” – idézi a szervezők közleményét az szmo.hu.

Forrás: Szeretlek Magyarország/facebook.com
Neked ajánljuk
Egyre több jegybank lép a klímáért Természettől kölcsönzött megoldásokkal alkalmazkodhatnak a világ városai Magyar zenészek videói buzdítanak környezetvédelemre Ingyen varr szájmaszkot egy varrónő, a szabásmintát is közreadta A Tesla hamarosan a közlekedési lámpák jelzéseit is felismerheti
Tovább a forrásra: szeretlekmagyarorszag.hu
Vissza
Hírfolyam