2020. július 3., Kornél, Soma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újra Magyar Fenntarthatósági Csúcs

Végre megértettük? ­Teszik fel a kérdést a Magyar Fenntarthatósági Csúcs előadói november 19-én, az üzleti szektor, a civil szervezetek, a kormányzat és a tudomány tizedik, éves országos párbeszédén.

A 2019-es Magyar Fenntarthatósági Csúcson 300 ember, 30 előadó, 15 kiállító plenáris előadások, vitaindítók, best practice-ek és interaktív beszélgetések keretében osztja meg egymással a cselekvés receptjeit – invitál az eseményre a Piac és Profit.

„A remény hal meg utoljára!” De a reményen túl van-e esélyünk még arra, hogy megállítsuk a klímaváltozás felgyorsulását?

Híres tudósok, szakemberek, nemzetközi és hazai civil szervezetek vezetői, a kormányzat képviselői ülnek össze, és a résztvevők bevonásával próbálnak választ adni a jövőnket meghatározó sorskérdésekre.

A konferencián részt vevők László Ervin professzor globális tudatváltással kapcsolatos bölcsességének magaslatától eljutnak a konkrét cselekvésekig. Sok követendő példa és jó gyakorlat mutatkozik be, hogy mindenki – akár mint az üzleti szektor döntéshozója, akár mint magánember – felismerje: igenis össze lehet egyeztetni a profitérdekeket a fenntartható fejlődési célokkal úgy, hogy mindkettő érvényesüljön, és világunk is élhető maradjon.

A Magyar Fenntarthatósági Csúcs – 2019, a tizedik felelős párbeszéd a jövőnkért Budapesten, a Sugár mozi hatalmas csarnokában lesz, november 19-én kedden. A páratlanul gazdag tartalomról, az előadókról, a programról részletes információk és a rendkívül kedvezményes regisztrációs feltételekről részletek a Piac & Profit weboldalon érhetők el.

Neked ajánljuk
A kibocsátás lassulása mellett is újabb rekordszintre nőtt a légkör szén-dioxid-koncentrációja májusban Az új sarkvidéki hőmérsékleti rekordok megerősítését kéri Oroszországtól a Meteorológia Világszervezet Bécs belvárosából kitiltják az autókat Portugáliában a szőnyegek is parafából vannak Mondj megálljt a szívószálnak (is)!
Tovább a forrásra: piacesprofit.hu
Vissza
Hírfolyam