2020. január 28., Karola, Károly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Helyi, környezettudatos, egyedi ajándékra vadászók, figyelem!

Advent idején három vasárnap, december 8-án, 15-én és 22-én várja a WAMP karácsonyi vásársorozata a budapesti Millenárisban az érdeklődőket.

A szervezők közleménye szerint mindhárom alkalommal több mint 200 dizájner munkáiból válogathatnak a látogatók.

A bőséges tervezői kínálat mellett gasztronómiai finomságok, workshopok és gyereksarok is várja az érdeklődőket.

A szervezők közleménye szerint december 8-án és 22-én a mintatervezéssel és a pecsétkészítés technikájával ismerkedhetnek meg a látogatók a VISU.visualplayground tervezője vezetésével. Az eseményen mindenki elkészítheti saját személyes pecsétjét és egy egyedi ajándéktárgyat, amit be is csomagolhat. A workshop előzetes regisztrációhoz kötött.

Fotó: WAMP – the Hungarian design market/facebook.com

A Pagony kiadó szervezte gyereksarokban könyvek, játékok és kifestők szórakoztatják a családokat.

A WAMP nemcsak a hazai tervezőket, hanem a jó ügyért küzdő civil szervezeteket és oktatási projekteket is támogatja, így a rendezvényen többek között a Nem Adom Fel Alapítvány, a WWF Magyarország, valamint az Alternatív Közgazdasági Gimnázium és a Közgazdasági Politechnikum diákcégei is bemutatkoznak.

Neked ajánljuk
A vallás és a környezetért érzett felelősség Mesékkel az egyetlen Földért – klímatudatos beszélgetőkör A karbonsemleges működés már kevés Mókás szemétevő malommal tisztul a baltimore-i kikötő Szemétben fuldokolnak az egri szőlők
Tovább a forrásra: hirado.hu
Vissza
Hírfolyam